Mennyi idő felépülni a herbálozás után 5 évet csináltam?
Figyelt kérdés
Gyenge a koncentrációs képességem vissza húzódó ledtem.2017. ápr. 6. 12:31
1/4 anonim válasza:
Mivel eléggé új drog erre még nem kapsz választ.
Lehet sosem, lehet már életed végéig tompa maradsz.
Sokaknak okoz szívproblémákat, úgy látszik azt eléggé támadja.
Ez is jó példa, hogy sose nyúljon az ember szintetikus drogokhoz...
2/4 anonim válasza:
Érdemes lenne ezzel olyanokat megkeresni akik rétenek hozzá, mert mondjuk maguk is csinálták (pl. NA-Narcotocs Anonymous) vagy civil szervezeteket, ahol szakértők dolgoznak.
3/4 anonim válasza:
Igaza van az utolsónak. Itt nem nagyon fogsz választ kapni erre. Ha jól emlékszem a herbál 2010 nyár végén jelent meg. Szinte egyszerre a Kati hullámmal. Az biztos, hogy ezzel a legál zöld dumával kicsit meglettünk vezetve, tudtuk ugyan hogy egy szintetikus vacak de új volt és könnyen hozzáférhető. Számtalan típusa volt. Sajnos fogalmunk sincs hogy mit szívtunk. Idővel kiderült hogy nagyon erős függőséget alakít ki. Rövid hatása van. Fél óra első 10 percében a legdurvább halâlfélelem majd jön a jókedv, nyugalom. Utána mintha elvágták volna. Na én akkor mentem át agresszív állatba, nagyon komoly kétségbeesés volt és állandó dühkitörések. Én is kb annyi ideig használtam mint te. Rengeteg ismerősöm. Közös tünet volt nálunk is ez a tompultság. Sokan lettek pánikbetegek, paranoiásak. 2 éve nem szívtam azóta sokat javult a helyzet. Nem tökéletes még mindig. Amikor fáradtabb vagyok azért érzehető hogy szarrá lett bombázva az idegrendszerem. Azért amíg fiatal vagy nagyobb esélyed van rá hogy a szervezeted regenerálja magát.
4/4 A kérdező kommentje:
Igen én kb. 6 hónapja hagytam abba akkor lehet hogy munkaközösség és mindennapok idővel helyre hozza de pszihológus-hoz is járok, azóta sokkal jobb. Lehet van még remény.
2017. ápr. 9. 16:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!