Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Zoloft gyógyszer mennyi idő...

Starboy1 kérdése:

Zoloft gyógyszer mennyi idő alatt hat?

Figyelt kérdés
5 napja szedem OCD re de semmit nem érzek tőle,talán annyit hogy feldobottab vagyok az eddiginél mennyi idő a teljes hatás kifejtése?

2017. ápr. 4. 21:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Talán feldobottabb vagy...ez már hatása.

Konzultálj kezelőorvosoddal!

2017. ápr. 4. 21:21
 2/11 anonim ***** válasza:
2 hét kell amíg beáll.
2017. ápr. 4. 21:23
 3/11 anonim ***** válasza:
Nekem a Sertralin, ami nagyon hasonló antidepi, egy hónap alatt állt be rendesen. De még több hónap után is éreztem javulást ahogy emeltük a dózist.
2017. ápr. 4. 22:12
 4/11 anonim ***** válasza:
Nekem kezdetben is okozott hasmenést, némi rosszulléttel vegyítve. Aztán egy hét után, amikor rátértem a teljes adagra, vagy 1 hónapig nagyon szr volt. Feldobódottságot éreztem a legkevésbé. De kaptam hozzá frontint is, kedves starboy1 ( jesszusom, te fiú vagy, és így nevezed magadat?)
2017. ápr. 5. 17:33
 5/11 anonim ***** válasza:
Sertralin megerősítve.
2017. ápr. 5. 21:41
 6/11 A kérdező kommentje:
nekem semmi mellékhatás nincs tőle,csak pörgés és lazulás, mi bajod a névvel? szerintem jó
2017. ápr. 6. 01:01
 7/11 A kérdező kommentje:
az lehet a zoloft tól hogy bevagyok tőle teljesen lazulva,nincs szorongás egésznap eufórikus hatás és állandoan beszélek,én örülök neki csak fura remélem nem valami bekattanási elötti jel most 100mg nál tartok reggel
2017. ápr. 8. 17:57
 8/11 A kérdező kommentje:
valaki itt? az lehet a zoloft tól hogy álmos vagyok meg kába? mellete meg pörgök is néha tőle
2017. ápr. 15. 17:02
 9/11 A kérdező kommentje:
elkezdett hatni,normális életet tudok mellete élni azóta teljesen elmúltak a kényszergondolatok nem gyötörnek többet egésznap pörgés jó kedv
2017. ápr. 20. 21:27
 10/11 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy jobban vagy 
2017. ápr. 21. 00:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!