Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ha jartam pszihiaterhez enyhe...

Ha jartam pszihiaterhez enyhe depresszio miatt es augusztusban voltam utoljára es mar nem is szandekozok menni akkor ebbol lehet baj? Tesz valamit ilyenkor az orvos vagy nem erdekli?

Figyelt kérdés

2017. ápr. 1. 18:57
 1/3 anonim ***** válasza:

miért lenne baj? az a legjobb ha nem mész, mert annak a jele, hogy jobban vagy.

az orvos akkor végzi jól a dolgát ha nem lát többé. hisz akkor jársz hozzá ha nem vagy jól.

2017. ápr. 1. 19:06
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha hiszed ha nem, én is enyhe depresszióval mentem a pszichiáteremhez és én is augusztusban hagytam ott kb. 2 alkalom után, mert egyszerűen azt éreztem, hogy amit ő ott mond, az nem segít a bajomon ugyanis csupa közhellyel állt elő, amire aztán nekem végképp nem volt semmi szükségem. Tudom, én is kellek ehhez a dologhoz, de ha érdemben nem tud olyat mondani, ami tényleg segítene és nem hallom folyton mindennap itthon, akkor lenne bennem remény is talán. Egyedül arra volt jó, hogy felírta nekem a frontinokat. Másra nem. Amúgy nem gáz, ha nem mész többet. Annak csak örül, ha nem lát többet.
2017. ápr. 3. 08:19
 3/3 A kérdező kommentje:
örul ha nem lat ezt mibol gondolod?? bar legyen igazad en is orulok soha tobbet nem akarok ilyen helyre menni, es koszi a valaszokat hasznosak.
2017. ápr. 3. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!