A depresszióba bele lehet halni?
Figyelt kérdés
Nem öngyilkosságra gondolok, hanem az állandó alvásra. Anyám három nap alatt nem volt fenn összesen egy órát (évek óta depressziós és skizofrén), mindig alszik. Orvoshoz nem akar menni, el sem viheti a mentő se, mert nem közveszélyes. Aggódom, hogy mi van, ha egyszer nem tudom felkelteni. Bele lehet halni ilyesmibe? Ma is összesen 2x volt fenn 10 percet, amíg evett és cigizett. Hiába mondok bármit, bemegy aludni. Mit tegyek?2017. márc. 31. 22:09
2/7 anonim válasza:
Mindenképpen kezelendő,sokat nem tudsz tenni.
3/7 A kérdező kommentje:
17, én mindent megcsinálok a ház körül, vállalkozásunkba is besegítek apukámnak meg tesóm is, anyám az nem csinál semmit. De hiába hívtunk orvost meg kértünk tanácsot, azt mondják, ha nem akar menni, meg gyógyszert szedni, nem tehetnek semmit, ez a törvény. Régen kapott injekciót, de azt sem hajlandó beadatni. Nem szól hozzánk, régi barátait, rokonokat meg sem ismeri, sokszor minket se. A nagymamám sírját én gondozom, ő már azt se tudja, ki volt.
2017. ápr. 1. 12:19
4/7 anonim válasza:
Közvetetten akár igen. Mivel nem egészséges életmódot folytat,ezért el kaphat különböző betegségeket és így leepul. Hát ez nehéz lehet... :( valahogy ki kéne zokkenteni ebből az allapotbol
5/7 anonim válasza:
3: Akkor a családsegítőhöz kell fordulnod, mert eltartóra van szükséged, és nem tudja anyukád ezt a funkciót betölteni. Nincs senki másod, aki tudna gondoskodni Rólad?
A háziorvossal is beszélj meg az ofőddel!
6/7 anonim válasza:
Nem szed semmit?
Mert "gyógyszer" mellékhatása is lehet ez.
Nem drogozik?
Nem iszik?
7/7 A kérdező kommentje:
De apukám van, ő normális, szóval nem ez a baj. Nem hajlandó semmi gyógyszert szedni, csak cigizik (napi 40-50 szál) és napi 10-15 adag kávé. Nem iszik, nem drogozik.
2017. ápr. 1. 20:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!