Milyen szakember alkalmas arra hogy segítsen fényt deríteni nekem arra a titokra, hogy hogyan siklott így félre az életem?
Figyelt kérdés
Pszichológus vagy valami másféle szakember alkalmas erre?2017. márc. 31. 09:11
1/3 A kérdező kommentje:
Ugyanis sokat gondolkodok ezen a dolgon, hogy mi vezethetett oda ahol most tartok az életben, de magamtól nem tudok rájönni, szakember segítsége kéne
2017. márc. 31. 09:12
2/3 A kérdező kommentje:
Kéne egy szakember aki véghallgatja az életem történetét, kérdéseket tesz fel, megoldásokat keresünk meg okokat, ilyesmi. Elbeszélgetnénk erről az egészről. Voltam már egy pszichológusnál, most járok pszichiáterhez, és egyiknél se volt nagyon lehetőség erre, nem nagyon lehetett velük elbeszélgetni erről
2017. márc. 31. 09:15
3/3 anonim válasza:
Klinikai szakpszicholóhus, pszichoterapeuta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!