Ez mi lehet? Érdemes vele elmenni szakemberhez?
Most járom a 8.osztályt.Tudom ebből arra következtettek hogy biztos valami kamaszpanasz vagy hiszti vagy megjött a mikulás :P de nem.
-Gyakran kapok gyomorgörcsöt
-nem tudok rendesen aludni,elaludni is nagyon nehezen
-nehezen koncentrálok
-türelmetlen vagyok és sokszor nagyon könnyen dühös leszek
-nincs étvágyam
-gyakran lehúzom magam
-mindenkinél rosszabbra értékelem magam
-csúnyának látom magam
-sokszor fáj a fejem
-sokszor vannak negatív gondolataim
-félek kérdezni másoktól
-rosszul vagyok idegen helyeken(pl.:először utaztam metrón,nem hátrafelé,és olyan rosszul lettem hogy le kellett szálljunk)
-nehezen ismerkedem
-sulin kívül nincsenek barátaim
-nincs motivációm
-kevés dolog köt le
-hamar megunok dolgokat(pl.sportok:a legtöbbet pár hónap vagy év után abbahagytam)
-dolgozatok előtt szinte félek,mert ha 4-es lesz már azért is leszidnak otthon
-nem szeretem a tömött helyeket,rosszul vagyok a sok embertől
-nincs véleményem
-nem vagyok határozott
Egyszer fakadtam ki anyumnak.Elmondtam neki,hogy hogy érzek.Erre:-Jaaaaj...fejezd már be ezeket az idióta depressziós gondolatokat!Ne sajnáltasd magad.
Ezek minek lehetnek a tünetei ?Persze tudom,így senki nem tudja megállapítani,de valami sejtés ?
Érdemem vele elmenni szakemberhez ?
Egyre jobban zavar,és egyre jobban észrevehető.
14l
eléggé depresszív állapot.
Nehéz születésed volt?
Bántottak esetleg gyerekkorodban, vagy az iskolában? Én lelki okra vezetném vissza ezt. A szüleid nem veszekedtek gyerekkorodban előtted? Bocs, hogy ilyeneket kérdezek, igaz nem vagyok szakember, csupán próbálom logikusan visszavezetni ezt. Így első olvasatra személyiségzavarra tippelek, illetve depresszióra, szorongásra.
17/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!