Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez mi a fene volt?

Ez mi a fene volt?

Figyelt kérdés

Rettenetesen kimerült vagyok, alig alszom, feszültnek érzem magam, de az eddigiekkel ellentétben már a környezetem is szóvá tette.

Sírás, dühroham vagy hisztérikus röhögés. Többnyire ezekből áll a hangulatom, ami ingadozik. Naponta többször is.

A lényeg: ami ma történt. Iskolából kimentem nagyszünetben pékségbe. Közben rágyújtottam, és ahogy sétáltam hirtelen nem tudom mi történt velem. Töménytelen eufóriát éreztem. Leginkább ahhoz tudnám hasonlítani mint mikor edzés közben már kezdi igazán jól érezni magát az ember. Ez legalább tizenöt percig tartott, és hiába hogy rettenetesen megrémültem, hiányzik. Csinálhat ilyet a szervezet? Hogy mikor már nagyon minden baj van endorfint szabadít fel?

Mellékelten tuti nem a dohányzás miatt volt, mert attól sosem zsibbadok vagy valami... pedig csak sétáltam.

2017. márc. 29. 21:16
 1/4 A kérdező kommentje:
Hogy mondjam pontosabban az érzést... Rohadtul nagy erőt éreztem magamban, de emellett még kábább lettem mint amilyen voltam, és ez a nyugodt nem érdekel semmi érzés, " a szinte bizsergető "eufória" mellett. Aki járt már így edzőteremben, tudja milyen. Szinte ugyanaz.
2017. márc. 29. 21:20
 2/4 anonim ***** válasza:
Nálam ez mindennapos dolog volt. Általában reggelente amíg ki nem keltem az ágyból, olyan energiát éreztem magamban, hogy mindent meg tudtam volna csinálni. Ennek akkor szokott vége lenni, mikor fel akartam állni az ágy mellett, és nem bírtak el a lábaim!
2017. márc. 30. 07:46
 3/4 A kérdező kommentje:
Én közben is rettenetesen gyenge voltam.
2017. márc. 30. 14:51
 4/4 anonim ***** válasza:
Hiába, a jó kis füves cigi....
2017. márc. 30. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!