Ez mi a fene volt?
Rettenetesen kimerült vagyok, alig alszom, feszültnek érzem magam, de az eddigiekkel ellentétben már a környezetem is szóvá tette.
Sírás, dühroham vagy hisztérikus röhögés. Többnyire ezekből áll a hangulatom, ami ingadozik. Naponta többször is.
A lényeg: ami ma történt. Iskolából kimentem nagyszünetben pékségbe. Közben rágyújtottam, és ahogy sétáltam hirtelen nem tudom mi történt velem. Töménytelen eufóriát éreztem. Leginkább ahhoz tudnám hasonlítani mint mikor edzés közben már kezdi igazán jól érezni magát az ember. Ez legalább tizenöt percig tartott, és hiába hogy rettenetesen megrémültem, hiányzik. Csinálhat ilyet a szervezet? Hogy mikor már nagyon minden baj van endorfint szabadít fel?
Mellékelten tuti nem a dohányzás miatt volt, mert attól sosem zsibbadok vagy valami... pedig csak sétáltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!