Igaz hogy a stressztől rákos lesz az ember?
Figyelt kérdés
2017. márc. 27. 22:31
2/4 anonim válasza:
Erről láttam a ted en egy előadást aminek az volt a lényege csak akkor ha az illető nem tudja kezelni a stresszt.
3/4 anonim válasza:
A stressz önmagában nem káros, az a káros, ha valaki nem tud vele megküzdeni. Egyébként vannak olyan - eléggé elfogadott - elméletek, hogy minden fizikai betegségnek lelki háttere van, de nem ilyen kézzelfogható módon, hogy a stressz egyenes következménye a betegség, ez ennél jóval összetettebb.
4/4 anonim válasza:
Azt az előadást láttam. A lány nem arról beszélt hogy a stressz következménye feltétlenül a rák lesz, hanem hogy az ő esetében ez történt. Elmondta hogy komplikált betegség. Ezért nem elég a testet gyógyítani, de nem vont le egyenes køvetkeztetést azon a vonalon hogy aki stresszel az rákban hal meg. A túlzott érzelmi visszafolytás valóban rásegít erre. A magas vérnyomással is kapcsolatba lehet hozni. Jó az az előadás ès szerintem több annál hogy ilyen merev következtetést vonjunk belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!