Nagyon furcsa hangulatingadozásaim vannak (több lent)?
Szerintem borderline vagy.
Meséld el egy pszichiàternek!
Esetleg bipoláris is lehetsz, vannak olyan időszakaid amikor nagyon felhangolt állapotban vagy ok nélkül? Engem pszichiáter kezel ezzel a betegséggel, de a dühkitörések, random élni nem akarás csak az egyik fázis, a mániás epizódnak is jelen kell lenni ha bipoláris vagy.
Szerintem mindenképp fordulj szakemberhez, én pszichiátert javasolnék, ő tudni fogja mi a baj, mi így látatlanban nem tudunk diagnosztizálni, valóban borderline-ra is utalhatnak a tünetek, de lehet, hogy csak szimplán besokalltál és pihenésre lenne szükséged. Esetleg ha van valami kérdésed, írhatsz privátban.
Kezelhető betegségek
- Az idegrendszer megbetegedései.
- Az emésztőrendszer megbetegedései.
- A mozgásszervek megbetegedései.
- Urogenitális betegségek.
- Szív- és érrendszeri betegségek, légzőszervek betegségei.
- Nőgyógyászati betegségek.
- Gyermekgyógyászati betegségek.
- Bőrgyógyászati betegségek, fül, orr, gége betegségei.
- A szem betegségei, endokrin rendszer betegségei, allergia.
1.Akupresszúra:A testben vannak egészségügyi pontok, melyeket ha ingerlik,stimulálják beindul a gyógyulás.
2.Ayurvéda:
Természetes gyógymódokon alapuló(Holisztikus) rendszer,amely gyógynövények használatával segít,és megtanít Minket kik is vagyunk valójában, milyen tulajdonságokkal rendelkezünk kívülről és belülről egyaránt.
Ayurvédikus masszázskezeléseket kínálunk vendégeinknek 3-4-5 napos vagy több hetes kúra keretében,függvény szerint. Életmódváltási tanácsadással.
-Már a betegségmegelőzésében is segítséget nyújtanak ezek a terápiák,kezelések.
-Érdemes a megelőző kezeléseket, minél hamarabb elkezdeni.
Az első válaszoló mondd valamit, ezek valóban borderline-ra utaló jelek. Én magam is szenvedtem ebben a betegségben, illetve jelenleg is szenvedek, csupán tünetmentes vagyok, de ez így önmagában nem meghatározható, mivel a borderline-ra 9 jellemző tünet van, és ezek közül legalább 5-el rendelkezned kell.
Az mindenképp kijelenthető, hogy közel sem tekinthetőek normálisnak ezek a fokozott impulzusok, szóval ajánlom, hogy elmondd egy szakembernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!