Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nagyon furcsa hangulatingadozá...

Nagyon furcsa hangulatingadozásaim vannak (több lent)?

Figyelt kérdés
Nem emberien reagálok tök mindennapi problémákra. Pl valamelyik nap eldöntöttem, hogy iszom egy kakaót, de nem volt otthon tej és teljesen kiborultam. Ömlöttek a könnyeim, alig kaptam levegőt, és földhöz vágtam egy bögrét. Vagy egyszer nem tudtam megoldani egy matekfeladatot, és ugyanez a brutális szétesés, egy órán keresztül bőgtem. A legfurcsább az, hogy utólag sosem értem, miért csinálom. Néha csak úgy ok nélkül lelülök valahova és elkezdek sírdogálni, és élni sincs kedvem. Ediig azt gondoltam hogy szimplán hisztis vagyok, de mostanában egyre gyakrabban vannak ezek, ezért gondoltam, hogy megkérdezem: veletek is volt már ilyen? Kinek van valami jó tánácsa, vagy hogy esetleg mi az oka ezeknek a fura érzelemkitöréseimnek?
2017. márc. 25. 21:37
 1/5 anonim válasza:

Szerintem borderline vagy.

Meséld el egy pszichiàternek!

2017. márc. 25. 21:46
 2/5 anonim ***** válasza:

Esetleg bipoláris is lehetsz, vannak olyan időszakaid amikor nagyon felhangolt állapotban vagy ok nélkül? Engem pszichiáter kezel ezzel a betegséggel, de a dühkitörések, random élni nem akarás csak az egyik fázis, a mániás epizódnak is jelen kell lenni ha bipoláris vagy.

Szerintem mindenképp fordulj szakemberhez, én pszichiátert javasolnék, ő tudni fogja mi a baj, mi így látatlanban nem tudunk diagnosztizálni, valóban borderline-ra is utalhatnak a tünetek, de lehet, hogy csak szimplán besokalltál és pihenésre lenne szükséged. Esetleg ha van valami kérdésed, írhatsz privátban.

2017. márc. 26. 15:28
 3/5 anonim válasza:

Kezelhető betegségek

- Az idegrendszer megbetegedései.

- Az emésztőrendszer megbetegedései.

- A mozgásszervek megbetegedései.

- Urogenitális betegségek.

- Szív- és érrendszeri betegségek, légzőszervek betegségei.

- Nőgyógyászati betegségek.

- Gyermekgyógyászati betegségek.

- Bőrgyógyászati betegségek, fül, orr, gége betegségei.

- A szem betegségei, endokrin rendszer betegségei, allergia.

1.Akupresszúra:A testben vannak egészségügyi pontok, melyeket ha ingerlik,stimulálják beindul a gyógyulás.

2.Ayurvéda:

Természetes gyógymódokon alapuló(Holisztikus) rendszer,amely gyógynövények használatával segít,és megtanít Minket kik is vagyunk valójában, milyen tulajdonságokkal rendelkezünk kívülről és belülről egyaránt.

Ayurvédikus masszázskezeléseket kínálunk vendégeinknek 3-4-5 napos vagy több hetes kúra keretében,függvény szerint. Életmódváltási tanácsadással.

-Már a betegségmegelőzésében is segítséget nyújtanak ezek a terápiák,kezelések.

-Érdemes a megelőző kezeléseket, minél hamarabb elkezdeni.

2017. máj. 19. 19:02
 4/5 anonim ***** válasza:

Az első válaszoló mondd valamit, ezek valóban borderline-ra utaló jelek. Én magam is szenvedtem ebben a betegségben, illetve jelenleg is szenvedek, csupán tünetmentes vagyok, de ez így önmagában nem meghatározható, mivel a borderline-ra 9 jellemző tünet van, és ezek közül legalább 5-el rendelkezned kell.

Az mindenképp kijelenthető, hogy közel sem tekinthetőek normálisnak ezek a fokozott impulzusok, szóval ajánlom, hogy elmondd egy szakembernek.

2017. jún. 12. 08:38
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem is hasonló tüneteim voltak már gyerekkorom óta. Pszichiáterhez kezdtem el járni depresszió miatt, lehangolt voltam, sírógröcsök, sokat aludtam, nem tudtam felkelni az ágyból. Aztán máskor meg hihetetlenül jó érzésem volt, úgy éreztem bármire képes vagyok a világ legjobb és legszebb embere vagyok. Elkezdett ilyen bizsergés átjárni és majd kiugrottam a bőrömből. Volt hogy egy na alatt elköltöttem 150.000 forintot ruhákra amikor a fizetésem 350.000 egy hónapban. Vagy például állandóan szexelni akartam minden nap új emberrel feküdtem le, volt hogy napokig csak pár órát aludtam mert nem volt időm arra se annyi mindent csináltam. Végül kórházban kötöttem ki teljes kimerültség miatt és megállípították hogy mániás lettem. Azóta bipoláris zavarral kezelnek. A jó hír h. gyógyszerekkel és pszichoterápiváél gyógyítható! :)
2017. nov. 18. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!