Teljesen belebetegedtem Portgas D Ace halálába, mihez kezdek?
Tudom, hogy nem valóság, és csak 2D, soha nem is éreztem ilyet, eddig tökre hittem hogy az anime, csak anime.
De nem rég eljutottam ahoz a részhez, mikor Ace meghal, azóta minden nap sírok, volt amikor már olyan rosszul voltam miatta, hogy hánytam is. Péntek óta nem eszek, és még az ágyból se kelek ki.
Ezt a szüleim nem tudják, és nem is merem elmondani.
Voltam a pszichológusomnál, de ahelyett hogy segített volna, valamiért úgy éreztem, hogy rontott a helyzeten.
Mit csináljak? Ace nekem nagyon fontos volt... Én tényleg tudom hogy nevetéseges amit kiírtam, de kérlek adjátok tanácsokat, már egy hete ez megy.
Olvass olyan történeteket (fanficet), amiben nem hal meg. Vagy írj egyet te magad. Csinálj AMV-t a legjobb pillanataiból a kedvenc zenédre, vagy olyanra, ami hozzá illik. Vagy rajzolj.
Amúgy nekem is van nagyon kedvenc anime karakterem - igazából párosom - és amikor újranézem ezt a bizonyos animét, mindig megkönnyezem a halálukat. Viszont írtam róluk egy ficet, amiben tovább élnek, boldogok, így megváltoztattam a "sorsukat".
Te is megváltoztathatod ennek a karakternek a sorsát, csak akarnod kell. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!