Ha úgy döntök, hogy nem látom hasznosnak a pszichiátriai kezelésem a kórházban, önként távozhatok? Milyen következményei vannak?
Bekerültem önbántalmazás miatt, de az orvosok nem is foglalkoznak velem, reggel és este 1-1mg Frontint kapok, amit otthon is be tudnék saját magam szedni. A kórházi körülményekről nem is beszélve. Ha megmondom az orvosnak, hogy haza akarok menni, mivel jár a dolog?
Okoskodást nem szeretnék kérni, csak intelligens válaszokat. Köszi.
Ja, és nem okoskodtam, lol.
Én is megjártam már néhány pszchiátriai osztályt, zártat és nyíltat is, de te nyílván akkor is okosabb vagy.
Kedves "beszéldmegazorvosoddal" gyökér:
Talán ahhoz látnom kéne az "orvosomat". Első este óta felém sem nézett, azt se tudni, hogy az épületben van-e egyáltalán.
Őszíntén sajnálom, hogy a szüleid nem tudtak úgy felnevelni, hogy normálisan viszonyulj az embertársaidhoz, és minimális tiszteletet adj nekik (pl ne sértegesd őket - az már más tészta, hogy én megvédem magam). Az szintén nem engem minősít, hogy úgy okoskodsz, hogy fogalmad sincs semmiről. Kérdezni, és a kérdésekre kapott válaszokra reagálni meg jogom van, szóval fogd be a majom pofád, és ne hozz szégyent anyádra meg apádra.
Én ugyan nem mentem rá egyik kommentednél sem a lefelé mutató piros kezecskére, se a spam-táblára. Ha nem saját kérdésemről van szó, én nem pontozok senkit.
Woow, valakinek felvágták a száját. Hát nekem mindegy, üthetsz belém is, én ugyan nem fenyegettelek semmivel, de nem baj, gondolom, ez így fair.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!