Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Segitenél? Kérlek!

Segitenél? Kérlek!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szociális fóbiàs vagyok, brutálisan szorongok társas közegekben, ez nagyfokú verejtékezéSsel jár. Jó tanulmányaim révén bejutottam egyetemre, de ott kiközösítenek az izzadàsom miatt. Annyira szégyellem már ezt a dolgot, hogy nem bírok az emberek közé menni. Aki ezt olvassa és tud egy jó pszichológust vagy pszichiátert kérem, hogy segítsen nekem. Úgy érzem, nem bírom tovàbb.

2017. márc. 16. 13:15
 1/10 anonim ***** válasza:
Nyugtatót szedsz?
2017. márc. 16. 13:43
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem
2017. márc. 16. 13:49
 3/10 anonim ***** válasza:
46%
Kéne, csináld azt 0.25 -ös frontint szedj egy két hétig. Nézd meg érzel e változást. Tovább ne szed mert rászoksz. Sajnos ezt nehéz egyedül leküzdeni. Nekem sikerült olyan 10 év alatt. Én azt tanácsolom mindenképpen pszichológus, rengeteg időt megspórolsz vele, persze pénzt azt nem. Pszichiáter antidepresszáns fog felírni. Abból is lehet gáz. Alapvetően a legnagyobb gáz itt a szégyenlem magam. Ezt még nézd meg: [link]
2017. márc. 16. 14:30
 4/10 anonim ***** válasza:
Olyan pszichoterapeutát keressél, aki hipnobehaviorista módszerrel kezel.
2017. márc. 16. 21:20
 5/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Nehogy nyugtatót kezdj el szedni. Igaz,hogy pillanatnyi megoldásnak jó lehet. Deeee,ha rászoksz lejönni róla nagyon keserves. Én a helyedben nem is pszichiáterhez mennék,mert az lenne az első,hogy kapnád a xanaxot,vagy frontin. Először is egy alapos kivizsgálás,mert ugye a szorongást rengeteg dolog okozhatja. Pl:pajzsmirigy,de még rossz fog is. Ha Makk egészséges vagy akkor jöhet egy nagyon jó pszichológus,aki tud Neked segíteni. Ajánlani sajnos nem tudok,mert az Ország azon részén lakom,ahol már orvos alig-alig lézeng. Csak a figyelmedet akartam felhívni,hogy a Nyugtató nem megoldás. Még egyetlen egy szoc.fóbiás sem gyógyult meg a nyugtatótól.

2017. márc. 17. 07:09
 6/10 anonim válasza:
Undorító, hogy kiközösítenek az izzadásod miatt. Nagyon sokan izzadnak: pl. szívbetegek, menstruáló nők, stb.tehát ez nemcsak vegetatív probléma. Ha nagyon súlyos a helyzet, először menj el háziorvoshoz és mondj el neki mindent. Ha szükségesnek látja, beutalókkal ellát.
2017. márc. 17. 23:22
 7/10 A kérdező kommentje:
Szerintem a kellemetlen szag miatt van. Habár én nem érzem :(
2017. márc. 18. 11:25
 8/10 anonim válasza:

Használj dezodort és nem lesz izzadtság szagod, és minden reggel zuhanyozz le.

Amúgy én is szocfóbos vagyok szerintem, de még nem mertem vele orvoshoz menni. Nekem szeptemberben kezdődik az egyetem, igaz, levelezőn. Neked hogy sikerült rábírnod magad az egyetemi életre, légkörre?

2017. márc. 20. 00:06
 9/10 anonim válasza:
6-os vagyok. Annyit tudok még segíteni, hogy ha lehet ne használj műszálas meg bolyhos (a pulóverek nagy része ilyen) alapanyagú ruhát, mert azok még jobban rásegítenek az izzadásra és a kellemetlen szagra. Csak pamut anyagú ruhát vegyél.
2017. márc. 21. 10:26
 10/10 A kérdező kommentje:
szoktam használni dezodort és stiftet is, mégis érződik. Természetesen rendszeresen tisztálkodom, sőt hintőport is használok. Antisuodoricát, idros-t, perspirexet is használtam már, semmi hatás.
2017. márc. 21. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!