Megbolondít a stressz. Segítenél? Kérlek
13 éves lány vagyok,és mostanában rengeteget stresszelek.
Már mindenből elegem van,mindenkiből,és már mindenen sírok,annyira ideges vagyok mindig.Minden létező dolog kikészít..
okai:
-a szüleim ki vannak borulva,mert 3-asra állok matekból(minden másból 5ösre),és olyanokat mondanak,hogy nagy sz*r vagyok,meg hogy sehova nem fognak felvenni..
-A barátnőim kezdenek teljesen megváltozni,totálisan r*bancosan viselkednek.és cigiznek..és én csúnyának és jelentéktelennek érzem magam közöttük.
-A szüleim szó szerint verik egymást..és mégsem válnak el..minden nap ordibálnak
-Minden hétvégén dolgozok,nem tudok pihenni semmit
-mindig látom,hogy néznek a fiúk,de sak ennyi..nekem még soha nem jött össze semmi ilyesmi.A barátnőim meg idegesítenek,mert azon hisztiznek,hogy nem tudják,kivel járjanak..
-Minden nap úgy kezdődik,hogy mi volt a suliban milyen sz*r jegyet hoztam már megint..
úgy érzem,nekem semmi nem jön össze,pedig nem vagyok tehetetlen csődtömeg..vannak álmaim,és igenis jó vagyok valamire,de ezt nem tudom bizonyítani...igazából énekelni tudok,de azt nagyon jól..el is akarok menni egy tehetségkutatóba,hogy végre rájöjjön mindenki,hogy jó vagyok valamire!
Az meg a másik,hogy nem vagyok csúnya,szerintem átlagosan szép vagyok,és az alakom is jó.
Nem értem,mi a baj velem... :'(
De ha ez így megy tovább,beleőrülök!
Segítsetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!