Hogyan tudnék még jobban depressziós lenni?
"megbanod hogy ilyet kerdeztel."
Nagyon sok mindent megszoktam bánni. Mint irtam akár triviális dolgokat is megbánok, hogy tettem/nemtettem aztán kisértenek éveken keresztül. Én meg mindig agyrákba megyek amikor rágondolok, hogy miért és kb elásnám magam.
"mi az hogy hogyan lehetnel megjobban depresszios? hogy lehet valaki ilyen hulye?" Na ez viszont egy jó kérdés ha rájövök, akkor elárulom neked. Önpusztitóság ide vagy oda, sok jót nem tettem magamnak és azzal, hogy itt "égetem" magam szerinted mit érek el vele mi a célja? Jó is lenne kinőni ezt az énemet, de nemhiszek, vagy nemakarok hinni az ilyen lehetőségében. De ha nemnövöm ki talán hamarabb fogom látni mi van a halál után, ami már egy jóideje érdekel. Ja és éhhalált azt inkább kihagyom a kaja és a függőségeim a kedvenc dolgok az életemben nemsok minden más.
Na most harom-fele tippelek. Te moat vagy nagyon rosszul fogalmaztad meg a kerdesed, vagy ugy vagy vele mint en viltam, vagy igy sem ertelek. En regen nagyon nagy onpusztitasba kezdtem, ami a kis ido ellenere oriasi pusztitasokat vegzett bennem. Most visszanezve, valahogy ez a korazak elkerulhetetlen lett volna a vegkifejlettben, de eltuloztam. Tul sokaig tartott ahhoz kepest, es tul erosen. A vegen mar ott tartottam az onutalatban, hogy oromot okozott a sajat velnso szenvedesem. Szocal igen, ezt is nevezhetnenk annak, de nem az vilt. Tehat, en csakis azt tudom neked ajanlani, amivel en jottem ki abbol a szarsagbol; akarmennyire is kinoz hogy abbahagyd, fejezd be. Eroszakold magad, hogy befejezd, mert erezni fogod a kovetkezmenyet hq tovabb csinalod. Most gyere ki ebbol, ami lehet sokaig tart majd, de ha ez van veled, mindenkepp fontos.
Tehat osszegzoul; vagy sorstarsak vagyunk, vagy egyszeruen hulyesegeken torod a fejed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!