Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan tudnék még jobban...

Hogyan tudnék még jobban depressziós lenni?

Figyelt kérdés
Már egy ideje depressziós vagyok és hát kb napi 100-szor gondolok arra, hogy véget kéne vetnem az életemnek, de a fájdalomtól is tartok, meg van amikor lusta vagyok hozzá szóval sok kifogás. Ezt szeretném befejezni és végre eljutni arra a szintre, hogy leszúrjam magam. Nem vagyok egy mazoista, hogy tovább viseljem el ezt a rossz személyiségemet szóval már itt az ideje. Én kb az a fajta vagyok aki kb elneveti magát az életén, persze van amikor sírok és elkezd átmenni nevetésbe amiből ilyen síró röhögőgörcs alakul ki azt sírva röhögök mint vmi tébolyult (nem-nem a boldogságtól) xd. Talán az is vagyok :d. Na valaki valami ötlet? Jöhet szidás is a kommentekben mert azoktól is szarul szoktam érezni magam :D.

2017. márc. 15. 23:12
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Az önimádástól eltekintve szerintem úgy átlátsz rajtam, de hát ja így a mazoizmust átgondolva meg jókérdés magam se értem teljesen magam. Utálom magam, sokat hazudok magamnak és próbálom közbe minél lejjebb sodorni magam a lejtőn. Erre példa az érettségim biztos nem fog már sikerülni, mert nem fogok rá tanulni, hogy még rohadtabbul érezzem magam. De ha ez se lesz elég, hogy véget vessek az életemnek akk ja nagyon-nagy mazoista vagyok. A személyiségem meg kb általános iskola óta romlik. Asszem azóta vannak szuicid gondolataim. Szóval úgy összegezve lehet, hogy tudom, hogy milyen vagyok csak hazudok magamnak vagy nem értem magam miközben azt hazudom hogy értem magam. Eléggé ellentétes vagyok. Szeretek nevetni, de sírni is szeretek. A fájdalmat nem szeretem ha kevés, de ha sok akkor se, de örülök neki ha sok, hogy egyre jobban zuhanok miközben, utálom magam hogy milyen vagyok. Önsajnálat azis van biztos. Ha egyszer valaha megérteném magam, hogy igazán mit is akarok, milyen vagyok az jó lenne. Sokat gondolkodtam milyen lenne a halál után, velem, családtagjaimmal barátokkal stb. Majd meglátjuk, hogy most csak átverem magam azzal, hogy öngyilkos leszek-e vagy folytatom tovább ezt a mazoista életmódot (vágom magam alatt a fát). Sok összevisszaság ha ezt valaki kitudja fejteni az egy zseni. Talán lerövidítve, nem akarok meghalni (ha folytatom csak szenvedek) , de nemakarok nem meghalni (ha befejezem talán többet nem szenvedek, de mások fognak szenvedni). A második miattt alakult ki bennem az, hogy mégjobban kicsesszek magammal, hogy utána ne érdekeljenek mások. Eléggé kifordult egy elmém van, de na nemvéletlen utálom magam. Ha nem találok több módot, hogy rosszabb legyen az állapotom akkor majd érettségi után kiderül milyen leszek.
2017. márc. 16. 22:45
 12/14 A kérdező kommentje:

"megbanod hogy ilyet kerdeztel."

Nagyon sok mindent megszoktam bánni. Mint irtam akár triviális dolgokat is megbánok, hogy tettem/nemtettem aztán kisértenek éveken keresztül. Én meg mindig agyrákba megyek amikor rágondolok, hogy miért és kb elásnám magam.

"mi az hogy hogyan lehetnel megjobban depresszios? hogy lehet valaki ilyen hulye?" Na ez viszont egy jó kérdés ha rájövök, akkor elárulom neked. Önpusztitóság ide vagy oda, sok jót nem tettem magamnak és azzal, hogy itt "égetem" magam szerinted mit érek el vele mi a célja? Jó is lenne kinőni ezt az énemet, de nemhiszek, vagy nemakarok hinni az ilyen lehetőségében. De ha nemnövöm ki talán hamarabb fogom látni mi van a halál után, ami már egy jóideje érdekel. Ja és éhhalált azt inkább kihagyom a kaja és a függőségeim a kedvenc dolgok az életemben nemsok minden más.

2017. márc. 16. 23:14
 13/14 anonim ***** válasza:
Mi váltotta ki nálad a depressziót, vagy mi az ami folyamatosan okozza?
2017. márc. 22. 22:00
 14/14 te te te ***** válasza:

Na most harom-fele tippelek. Te moat vagy nagyon rosszul fogalmaztad meg a kerdesed, vagy ugy vagy vele mint en viltam, vagy igy sem ertelek. En regen nagyon nagy onpusztitasba kezdtem, ami a kis ido ellenere oriasi pusztitasokat vegzett bennem. Most visszanezve, valahogy ez a korazak elkerulhetetlen lett volna a vegkifejlettben, de eltuloztam. Tul sokaig tartott ahhoz kepest, es tul erosen. A vegen mar ott tartottam az onutalatban, hogy oromot okozott a sajat velnso szenvedesem. Szocal igen, ezt is nevezhetnenk annak, de nem az vilt. Tehat, en csakis azt tudom neked ajanlani, amivel en jottem ki abbol a szarsagbol; akarmennyire is kinoz hogy abbahagyd, fejezd be. Eroszakold magad, hogy befejezd, mert erezni fogod a kovetkezmenyet hq tovabb csinalod. Most gyere ki ebbol, ami lehet sokaig tart majd, de ha ez van veled, mindenkepp fontos.

Tehat osszegzoul; vagy sorstarsak vagyunk, vagy egyszeruen hulyesegeken torod a fejed

2017. márc. 26. 00:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!