Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Van olyan, hogy valaki önmagát...

Van olyan, hogy valaki önmagától megy pszcihológushoz?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy pszcihológushoz kellene mennem, de ez kissé bonyolult. Egy messzi ismerősöm is ezt ajánlotta (jószándékból), de van olyan, hogy valaki csak úgy önmaga keres egyet és elmegy? Nem értek ehhez...
2010. máj. 10. 21:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Jobbik eset ha az ember magától megy, mintha úgy visznek...
2010. máj. 10. 22:46
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) Már csak találnom kell egyet... utána nézek ennek az iskolai pszichológusnak, jó lenne ha lenne, mert pénzem sajnos nem nagyon van erre...
2010. máj. 10. 22:48
 13/15 anonim ***** válasza:
ln is magamtól mentem:)
2010. máj. 11. 14:50
 14/15 anonim ***** válasza:
Én is magamtól mentem. Még nem oldódott meg a problémám, de segít átértékelni eddigi nézeteimet, ezáltal remélem, hogy meg is fogjuk oldani. (mert ugye rajtam/rajtunk) múlik nagyobb részben a megoldás.
2010. máj. 11. 14:52
 15/15 anonim ***** válasza:
Persze, hogy van. Én is magamtól mentem (nem is egyhez), magamtól kerestem más terapeutákat is, akik alternatív gyógymódokkal foglalkoznak. Akárhogy is nézem, más életet élek. Mindegyik segített, a pszichológus különösképp, csak az a baj, hogy nagyon drága.
2010. máj. 11. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!