Mélyponton vagyok. Szerintetek mit tegyek?
22 éves lány vagyok,nincsenek barátaim.Illetve vannak sokan de ők sose kérdezik meg vagy írnak rám facebookon hogy hogy vagyok csak ha éppen kell nekik valami.Vagy nagyon ritkán havi 1szer elhívnak teázni mert épp unatkoznak otthon.Az egyetlen igazi legjobb barátom elköltözött egy másik városba,de vele se beszélek már túl gyakran.Nemrég felmondtam a munkahelyemen mert negatívan befolyásolta a sulimat,ahol nemsokára vizsgázni fogok.sulim heti 2x van du. 2 óra hossza.Itthon borzasztóan unatkozok,eleinte főzőcskéztem rajzolgattam mostmár ott tartok hogy ki se kelek az ágyból,nem is fürdök csak sirdogálok nyugtatókat szedek és filmet nézek.Borzasztóan magányos vagyok...és nem igaz hogy senki sem veszi észre.Öngyilkos nem szeretnék lenni a családtagjaim miatt,hisz nem az ő hibájuk hogy ilyen hulladék vagyok.
már csak 2 hónap van a suliból,de nem tudom hogy fogom kibírni.Arra gondoltam hogy elszökök egy teljesen másik országba prostituáltnak,így lenne pénzem és el is tudnék szabadulni ezektől a csodás emberektől.Úgy érzem muszáj elvonulnom valahová mert megőrülök!Más tippek?Ja és elkezdtem szedni antidepit de nem hat...
Az antidepresszásnak 3-4 hét kell mire hat, azt ugye tudod? Egyébként ezekkel szerintem egy pszichológust is fölkereshetnél, segíthetne.
Ezen kívül kereshetnél valami hobbit, ami leköt, akár ez által ismerkedhetnél új emberekkel.
te örömmel senyvedsz, unatkozol, és döglesz a semmittevésben... em is értem miért csodálkozol azon, hogy unatkozol, mint a szar. de a leírásod alapján ez neked tökre fekszik. szóval ha nem akarsz változtatni, és mindig azt várod, hogy mások hívjanak ide-oda, akkor nem csoda, hogy otthon fogsz megrohadni. asszem nem ártana, ha célokat tűznél ki magad elé, belevetnéd magad egy új munka keresésébe, vagy valami ilyesmi. de ha neked jó sajnáltatni magad, akkor inkább tespedj otthon.
én a két kezemet összetenném, ha fele annyi időm lenne itthon rohadni, mint neked (munka meg suli mellett- ugyanis én is dolgozom, és suliba is járok estin)
szóval hajrá
Talán össze szedhetnéd magad. Nekem inkább úgy tűnik mint aki kényeskedik mert őt nem hívja el senki sehova. Hivd el te. Nem törik bele a körmöd.
Más is van aki nehezen talál munkát.
Az ötletedről meg annyit, meg kell próbálni. Majd meg tudod milyen élet vár akkor rád, jellemző a szerinted könnyebnek vélt munkát választanád :* *ni. Csak hogy nem fenékig tejfel ez, naiv vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!