Miért van ennyi mániákus hazudozó? Új népbetegség?
Mert ha a szüleiknek bevallottak valamit, amit elkövettek, azért verés járt. Én speciel 3 évesen tanultam meg azt az ok-okozati összefüggédt, hogy ha elmondod az igazat, megvernek, ha viszont hazudsz, van rá valamennyi esély, hogy megúszod. Ezenkívül a szüleim külön tanították is, hogy hazudjak. Például 6 évesen le kellett írnom a napirendem egy hétvégi napomról. Őszintén leírtam, de amikor nap végén megmutattam a szüleimnek, sürgősen átiratták velem az egészet, mert ha az igazi napirendem adom be, olyanok derültek volna ki az iskolában, hogy én már reggel 8-kor feleltem, de a szüleim csak délben méltóztattak felkelni és reggelit adni.
Most mit vársz egy olyan embertől, aki így lett nevelve? Ugyan én nem hazudok olyan nagy dolgokban, de ettől függetlenül mániákus hazudozó vagyok. Bizony, gyakran észre se veszem, hogy megint hazudok, mert jön magától az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!