Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ne féljek mit tegyek?

Ne féljek mit tegyek?

Figyelt kérdés
Jó estèt az baj hogy, felek a sotetben hiaba vanak itthon rajtqm kivul negyen is akor is felek mindenki alszik mindig be van zarva a lakas tok ciki foleg hogy 17/L vagyok de nem tehetek rola mindig hulyesegekre gondolok hogy vlaki itt van figyel szellemekre szorongok egyebkrnt jarok pszhiologushoz esetlrg mondjam neki?? De adig is mit tegyek?? marcius 16.kell hozza menni a telomon mindig be álitom a zseblampat de az se segit sokkat a lampak se :(( valaszokat elore is koszonom

#sőtètsèg èjszaka
2017. febr. 28. 21:36
 1/4 anonim ***** válasza:
93%

Én is félek a sötétben. Este alvás közben nem, bár gyerekként volt egy konnektorba dugható lámpa, ami világított. Próbáld ki ezt. Vagy vegyetek egy sólámpát a szobámba. Az kellemes fényű, nem erős, így tudsz tőle aludni. Viszont rengeteg helyen írják, hogy jótékony hatása van, ha világít, úgyhogy 2in1 megoldás. Én a zárt sötét vízicsúszdákban félek nagyon. Néha este is, és ezt sokáig szégyelltem a barátom előtt, de egyszer bevallottam, azóta szorosan hozzámbújik, és mindig támogat. Beszélj róla, ne tartsd magadban! :)

20N

2017. febr. 28. 21:46
 2/4 anonim ***** válasza:
95%

mindenkeppen mondd el a pszichologusodnak, hatha o tud ra valami megoldast.

addig is, mantrazd magadnak, hogy nem felsz, nincs mitol felni. ne nezz soha ijeszto filmeket, esetleg azok is befolyasolhatnak tudat alatt! hallgass kellemes zenet elalvashoz, olvass.

2017. febr. 28. 21:54
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szèpen nagyon aranyosak vagytok :) igen szoktam olvasni zenet ilyenkor nem szeretem... Igen majd mondani fogom a pszhilogusnak jo ejt
2017. febr. 28. 22:16
 4/4 anonim válasza:
igen mint már mondták létezik ilyen éjjeli menetfény amit konnektorba kell dugni, beszerezhetsz egy olyat egy 0.5w,1w os led es már világít de lehet mellette még aludni. esetleg valami riasztót vagy bármi kapcsolhatsz be este a szobádban, mozgásérzékelő ilyesmi:D
2017. márc. 1. 23:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!