Mennyi idős korában fordul meg az ember fejében először az öngyilkosság?
Kétlem hogy ez kor függő lenne.
Szerintem normális embernél soha.
NE érveljetek már azzal, hogy az öngyilkos nem gondol a szeretteire!
GYEREKEK, minden öngyilkos jelöltnél megvan a 'cry for help jelenség', amikor tudatja magáról, hogy mit érez, akár éveken keresztül is segítséget remélve. Van, aki akár vagdossa is magát...
Nos, nem tudom, hogy mennyire szeretheti egy olyasvalaki az öngyilkost, akinek nem tűnik fel, hogy vágásos díszítik a karját, vagy nem furcsállja, hogy állandóan depis, és még nyáron is csak pulcsiban hajlandó kimozdulni.
Ezek olyan jelek, amik igen is feltűnnek egy olyan emberen, akit szeretek. Legalábbis én már azt is észreveszem, ha a szeretteim csak egy icipicit elkenődnek, egy hónapokon, éveken átívelő mentális problémát hogyne vennék akkor észre?
Ha valaki eljut az öngyilkosságig, akkor nem ő önző, hanem inkább a családja/barátai, aki nem figyeltek oda rá. Egy hét alatt el is felejtik, a halottnak meg jobb lesz így.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!