Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ma azthiszem láttam egy...

Meechy Darko kérdése:

Ma azthiszem láttam egy halott embert azót nagyon rosszul érzem magam mit tegyek?

Figyelt kérdés
Reggel iskolába menet menet észre vettem hogy az út másik oldalan valaki fekszik a földön odamentem megnézni és egy 50-60 körüli nő feküdt ott a feje körül minden tiszta vér volt és nem mozgott odahivtam egy hölgyet aki éppen arra sétált hogy csináljunk valamit én nagyon megilyedtem nem tudtam micsináljak a hölgyel mentőt hívtunk közben még egy egy idős néni is odajött a hölgy mondta, hogy neki dolgoznia kell menni én mondtam hogy nekem iskolába kell mennem az idős nénit kérdeztük meg hogy itt tudna-e vele maradni erre azt mondta ő minek maradna itt majd megtalálják a mentősők így hát ott kellett hagynom és elindultam az iskolában egy 5perc séta után már láttam hogy mennek arra fele a mentők és az iskolából is vagy három mentő autót hallottam elmenni a suliban már nagyon rosszul éreztem magam ezért hazajöttem és minden bajom van hanyingerem van remegek megrémített ez az egész és izgulok a hölgy miatt hogy egyáltalán él-e nem tudom mit csináljak
2017. febr. 23. 09:23
 1/5 anonim ***** válasza:

Próbáld meg kibeszélni magadból. Hívd fel a szüleidet és mondd el nekik.

Én tavaly novemberben jártam ugyanígy, dolgozni jöttem és a villamosról leszállva láttam egy embert a földön fekve, az ő feje körül is tiszta vér volt minden. Amíg beértem a munkahelyre, kétszer majdnem hánytam. A látványtól is, és attól is, hogy nagyon-nagyon felkavart.

Segített, hogy kibeszélhettem magamból a látottakat.

2017. febr. 23. 09:41
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a választ! Már beszéltem a szüleimmel

Probálok megnyugodni kicsit.

2017. febr. 23. 10:17
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ez bárkit felzaklatna. Tényleg beszélj róla, idővel jobb lesz.
2017. febr. 23. 14:33
 4/5 anonim ***** válasza:
Azért ilyenkor igencsak illik megvárni a mentőket...
2017. febr. 23. 17:27
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2017. febr. 23. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!