A daganatos betegségek igaz hogy lelki problémáktól alakulhat ki? Szerintetek? Vagy inkább étkezésssssi problémáktól és stressztől?
" de akik túlélték, azok közül sokan hosszú életűek voltak"
Hat ezzel nagy bolcsesseget mondtal :) Aki nem halt meg az elt :)
figyi, egyszeruen nincs igazad, akkoriban sokkal hamarabb meghaltak az emberek, mert kevesbe voltak egeszsegesek mint ma. Gyakran ha meghalt valaki falun 50 evesen akkor fingjuk nem volt rola hogy mi baja volt, aztan lehet valamilyen rak vegzett vele. Meghalt es kesz, eltemettek.
NEM ELTEK akkoriban tovabb az emberek. Pont.
Gondolom nem jartal iskolaba. Emiatt nem ismered azt a kifejezest hogy statisztika.
Ma sokkal tovabb elnek atlagosan az emberek. Tokmindegy hogy te mit gondolsz, ez tudomanyos teny.
Igen ba+ nem jártam iskolába... Mert amit a statisztika meg az iskola mond, meg tanít az szerinted úgy is van, tudlak sajnálni, hogy ennyire csőlátású vagy, de nem baj egyszer mindenki felnő.
Jah egyébként érettségizett vagyok és van 4 szakmám, ennyire tanulatlan emberi hulladék, selejt vagyok... :) Olvasgasd a statisztikákat és higyjél abban! Mindegy részemről zárva a téma, köszönöm a hozzászólásokat!
Ja ertem, te a negy szakmaddal okosabb vagy mint a tudosok, ugye?
Pofam leszakad, komolyan.
Dédnagypapám 98 éves volt, dédnagymamám meg 96. :D csak hogy vagánykodjak.
Egyébként tök mindegy, mindketten mondtok igazságot. Régen az emberek nem zabáltak ennyi mérget, ezért voltak akik éltek 100 évig is és olyanok is voltak akiket 40 évesen elvitt egy -ma már gyógyítható-betegség.
Hogy a kérdésedre is válaszoljak: lehet benne valami, mamám sosem dohányzott és tüdődaganata van. Az utóbbi időkben belemerülr az önsajnálatba és élni is utált, kb 3 hónapja vették észre nála.
Nyilván lelkileg is mérgezed magad a sok car mellett amit megeszel pluszba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!