Hány megás net lenne jó ps3 multihoz és gépen játékhoz egyszerre? 5000-ből lehet olyan jó netet kapni ami akadozás és nagyobb problémáktól mentesen megy ha mindkettő játékban van?
Sajnos ez HELY függő. A legtöbb vidéki helyen NEM. Budapesten és egyéb jó helyeken meg simán.
Én anno 10Mbit-es internetért és vagy 50+ csatornáért a Diginél 4800-at fizettem, de ebből maga a net 2000 volt.
(Most a digitális átállás okán a komplett csomagok árát emelték sajnos.)
Persze az is idetartozik, hogy valami oknál fogva 10/5 Mbit helyett nekem 20/40-en ment. De azt gondolom játéknál és ilyesminél a kifelé menő sebesség sokat számít és sok gagyi ADSL előfizetésnél még a nagyon gyors csomagoknál is lepkefing a kimenő sebesség.
tehát hiába van 10-20Mbit bejövőd, ha a kimenő lassú, laggolni fog a játék, pocsék lesz a ping, stb.
Na itt van 4700-árt 80/25-ös:
Persze itt jön képben, hogy ahol laksz van ilyen szolgáltatás vagy sem? Gondolom UPC-nél is hasonló árban van már most, hogy reklámozzák a 240Mbit-es előfizetést is. :D
(Mindeközben Tókióban 4.990 jenért ami kb. 12.000 Ft kapsz 2Gbit/1Gbit-et optikai kábelen.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!