Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Tényleg fölösleges nagyobb...

Tényleg fölösleges nagyobb csomagra váltani?

Figyelt kérdés
A "T-fos"-nál vagyok és csak azért mert az utcában nincs más szolgáltató... A net csomagom az 10Mbps, ami lószar se. És mikor nagyobbra akarok váltani pl 50Mbps-ra akkor azt mondják nem lehet, mert nem tudnak gyorsabb netet küldeni ide, mert messze van a központtól. Hát Budapesti vagyok szóval ezt nem igazán értem. Talán ha valahol a kiskunságon laknék megérteném. Ez tényleg így van, vagy csak nem éri meg nekik és kamuznak, hogy ne váltsak nagyobbra? Mert ez nagyon gyenge.

2013. aug. 2. 12:59
 1/5 anonim ***** válasza:

Ez általában külterületeken szokott előfordulni, de ha már ők is azt mondják/bevallják, akkor sztem hihetsz nekik.

"nem éri meg nekik és kamuznak, hogy ne váltsak nagyobbra?"

A gyorsabb internet drágább is szokott lenni (ti. uazon a hálózaton több píz!), szal kizárt, hogy átQrnák a fejed.

2013. aug. 2. 13:23
 2/5 anonim ***** válasza:
10%
Ne ríjjá! Magyarországon van ahol csak 0,5-1 mega a max sebesség, szóval örülj ennek, vagy költözz el, nem a te dolgod meghatározni, hogy egy magán cégnél minek kell megérnie a dolgot, és minek nem.
2013. aug. 2. 13:27
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Központ alatt nem a Telekom székhelyét értik hanem a DSLAM-t tehát tök mindegy most hogy Pesten vagy vidéken laksz.
2013. aug. 2. 13:58
 4/5 anonim ***** válasza:

Annyira azért nem sz_r az a 10Mbps, 1MB-al tudsz tölteni bármit, nekünk épp a harmadát se tudja.

De amúgy ja, ahogy írták, nekik az nem plusz pénz hogy nagyobb sávszélességet biztosítanak, szóval nem kamuznak.

2013. aug. 2. 14:03
 5/5 A kérdező kommentje:

2. Mért akarnám meghatározni? Csupán nem látok a dolgok hátterébe és zavar, hogy egy utcával arrébb lakó ismerősőm fele annyit se fizet mint én és 6x gyorsabb nete van.

A többieknek köszönöm szépen az informatív válaszokat.

2013. aug. 2. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!