Mi lesz velem, ha pár hete minden nap iszok, és nyugtatót meg antidepresszánst is szedek? 24/F
Megmondom én mi elől menekülök. Úgy hívják a dolgot, hogy élet.
https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__mentalis-egeszseg__..
ez is tőlem származik. azóta annyi, hogy nappalin folytattam a tanulmányaimat, de úgy se fekszik, demotivált vagyok benne. nem látom azt, hogy a környéken el tudnék helyezkdeni, és a szülői ház biztonságából dolgozni járni. Igazából félek a munkától is. Most, ha megpróbálok nekiállni tanulni, akkor hányinger fog el. Inkább iszom egy pár kortyot, hogy ne érezzem olyan szarul magam. Ettől már alkoholistának számítok?
Attól még nem vagy kábítószerfüggő, hogy ezt csinálod.
Az alkohol, és a gyógyszer nem jó kombináció, kórházba is kerülhetsz miatta, és súlyos szervi károsodást is szenvedhetsz miatta, ha hosszú távon ezt csinálod.
Nekem is teljesen kilátástalan az életem, nem tanultam amikor kellett volna, így nem értem el semmit az életben, most is munkanélküli vagyok, és még ráadásnak van egy súlyos betegségem is.
Ne add fel az álmaidat, már így is sokat tettél érte az egyetemmel. Kitartás!
Szia!
Egy ideig jobban és jobban szédülsz, attól függ mennyire leszel toleráns a hatással. A gyógyszerre ivásnál sokkal gyorsabban lépsz szintet. Egy idő után több pálinka kell, hogy megszűnjön az őrlő malom, aztán még több.
A gyógyszerek ellen muszáj lesz szembeszállnod. Nem azoktól leszel boldog, csak kémiai kiegészítők, amikre ráfügg az ember, majd ellehetetleníti az életét.
Neked kell összekaparnod magad, és először józan életet élned. Azután pedig megbirkózni tisztán az élet kihívásaival.
Rohadt nehéz egyedül. Remélem számíthatsz valakire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!