Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez mi a franc volt?

Ez mi a franc volt?

Figyelt kérdés

Szoktam este sírni, ez így oké. Vannak gondjaim mint másnak is. Ma is szokásosan sírhatnékom volt, mert meghíztam 58 kilóra és vacsoráznom kellett a szüleimmel és hányingerem volt a lefekvésnél magamtól meg a kajától is.

A lényeg, hogy sírtam egy sort az ágyban és ahogy a karjaimat néztem valahogy lejátszódott a fejemben, hogy mi lesz a meghízok, és most is annyira gusztustalan vagyok, és elkedtem ütni a kezem. Az agyam mintha magától akart volna cselekedni.

Fél órán keresztül ezzel sínylődtem utána meg nagyon rosszul éreztem magam. Fel kellett üljek az ágyban. Nem kaptam levegőt, az izmaim begörcsöltek és leizzadtam. Vég leírni is rossz. Utána fél órát reszketett a kezem.

Nem tudtam irányítani vagy abbahagyni a reszketést.

Valaki meg tudja mondani, hogy mi volt ez?

17/l

2017. febr. 19. 02:43
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Hogy micsoda? :D

Na, egyrészt a pszichológus nem állapít meg ilyesmit, hogy kattant vagy-e, vagy nem, másrészt úgy látom az önbizalmaddal vannak problémáid, és abban bizony tud segíteni neked.

2017. febr. 19. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!