Ez már pirománia?
Figyelt kérdés
Ne bírjak ki. hogy legalább naponta egyszer ne gyújtsak fel valamit. Kényszert érzek rá, általában amikor nagyon ideges vagyok, vagy csak kedvem van hozzá. Imádom a tűz látványát, teljesen izgatott leszek tőle, feltöltődöm energiával, és eltűnik belőlem a feszültség és a stressz, lenyugtat. Olyan ez nekem, mint másoknak a drog. DE "csak" újságokat, zsebkendőket, fakérgeket meg ilyesmiket szoktam felgyújtani, és mindig ügyelek rá, hogy ehogy felgyújtsak valamit, amit nem kéne, vagy amiről továbbterjedhet a tűz, szóval egyáltalán nem vagyok közveszélyes, de mindig van a kabátzsebemben, a nadrágzsebemben vagy a táskámban egy doboz gyufa, hátha adódna egy jó lehetőség vagy ilyesmi. Ez pirománia?2017. febr. 17. 16:25
1/4 anonim válasza:
Pontosan ez..
És szerintem rá kéne jönnöd hogy minek a pótlására csinálod ezt..Ebben segíthet egy pszichológus--
2/4 anonim válasza:
4/4 anonim válasza:
Jó munkaerő lesz belőled. Égni fog a kezed alatt a munka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!