Szerintetek piromániás vagyok?
Szeretek gyertyát égetni. Akkor is azzal szórakozok, hogy hurkapálcát, faecsetet, fogpiszkálót, ceruzát felétartom, és azt nézem, hogy hogyan ég. Utána belemártom az olvadt viaszba, és újra tudom égetni. A viasszal is szoktam szórakozni, kiöntöm üveglapra, utána megvárom, amíg megszilárdul majd visszaolvasztom... Az égett hurkapálcát vízbe szoktam tenni, és nézem, hogy a parázsló része hogyan alszik ki...
Tábortűzzel is szoktam szórakozni, hogy botot égetek.
Meg öngyújtót is a legnagyobb lángra állíttom, és azt nézem hogyan ég... Szerintem nagyon szép a láng... Piros, meg sárga, meg kék és színes és világít.
Nem gyújtottam fel soha semmit... Annál jobban félek... Mindig kétszer megnézem, hogy lehűlt-e mielőtt kidobom, az égett cuccot...
Multkor a pirózás odáig fajult, hogy körzőt hevítettem fel, és műanyag palackot lyuggattam vele... De nem lett semmi.
apu nem tudja...
halottak napja miatt újra égetem a gyertyákat, és egy kicsi füstszag van néha, de nem vészes, apu eddig egyszer kérdezte, hogy mi ez, de azt mondtam neki, hogy a gyertía hibás, és fura szaga van...
Piromániás vagyok, vagy ahhoz "több kell"?
Ez nem piromania, csak kisse jobban szereted a tuzet.
A piromania az ha szandekosan elhatarozod, hogy felgyujtasz vmi nagyobb dolgot, es elvezed azt hogyha egni latod....akkor lesz gond veled ha mar felgyujtasz vmit direkt...erre azert figyelj oda
hahaha:D énis szeretem *----* ha van 200 ft-om nem csokit veszek hanem gyufát:$:D nem vagy piromániás csak ne csináld nagyba pl : házat meg ilyesmit ne :D .:)
14/f
Nem vagy az!
Én is szeretem nézni a tüzet meg kisérletezni.
Szerintem ez genetikailag belénk van kódolva mivel az ember élete a tűztől függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!