Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szerintetek piromániás vagyok?

Szerintetek piromániás vagyok?

Figyelt kérdés

Szeretek gyertyát égetni. Akkor is azzal szórakozok, hogy hurkapálcát, faecsetet, fogpiszkálót, ceruzát felétartom, és azt nézem, hogy hogyan ég. Utána belemártom az olvadt viaszba, és újra tudom égetni. A viasszal is szoktam szórakozni, kiöntöm üveglapra, utána megvárom, amíg megszilárdul majd visszaolvasztom... Az égett hurkapálcát vízbe szoktam tenni, és nézem, hogy a parázsló része hogyan alszik ki...

Tábortűzzel is szoktam szórakozni, hogy botot égetek.

Meg öngyújtót is a legnagyobb lángra állíttom, és azt nézem hogyan ég... Szerintem nagyon szép a láng... Piros, meg sárga, meg kék és színes és világít.

Nem gyújtottam fel soha semmit... Annál jobban félek... Mindig kétszer megnézem, hogy lehűlt-e mielőtt kidobom, az égett cuccot...

Multkor a pirózás odáig fajult, hogy körzőt hevítettem fel, és műanyag palackot lyuggattam vele... De nem lett semmi.

apu nem tudja...

halottak napja miatt újra égetem a gyertyákat, és egy kicsi füstszag van néha, de nem vészes, apu eddig egyszer kérdezte, hogy mi ez, de azt mondtam neki, hogy a gyertía hibás, és fura szaga van...

Piromániás vagyok, vagy ahhoz "több kell"?

2013. nov. 1. 21:25
 1/8 A kérdező kommentje:
Bocsi, h ilyen hosszú, köszi annak aki elolvasta 14/L
2013. nov. 1. 21:28
 2/8 anonim ***** válasza:
68%

Ez nem piromania, csak kisse jobban szereted a tuzet.

A piromania az ha szandekosan elhatarozod, hogy felgyujtasz vmi nagyobb dolgot, es elvezed azt hogyha egni latod....akkor lesz gond veled ha mar felgyujtasz vmit direkt...erre azert figyelj oda

2013. nov. 2. 01:19
 3/8 anonim ***** válasza:
91%
én is nagyon szeretem a tüzet/lángot. ezzel sokan vannak így.
2013. nov. 2. 08:58
 4/8 anonim válasza:
100%

hahaha:D énis szeretem *----* ha van 200 ft-om nem csokit veszek hanem gyufát:$:D nem vagy piromániás csak ne csináld nagyba pl : házat meg ilyesmit ne :D .:)

14/f

2013. nov. 5. 17:00
 5/8 A kérdező kommentje:
nem fofgom :DD így is ott a pohár víz, ha bármi van... XD de azért köszi, megnyugodtam :pp
2013. nov. 6. 13:55
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem se vagy. Én azt szoktam csinálni, hogy veszek egy tűzköves állítható lángméretű öngyújtót, aztán leszedem a fémet, feltekerem a fogaskereket, visszarakom a fémet majd ha meggyújtom akkor kb 10-15 centis lánggal ég. Jah azt próbáld ki, hogy beáztatsz vízbe egy zsepit vagy wc papírt, amennyire tudod nyomd ki belőle a vizet, aztán az egészet fújd le dezodorral majd gyújtsd meg. Halványkék lángal fog égni, de a papír nem lesz fekete mert a víztől nem tud meggyulladni.
2013. nov. 6. 15:36
 7/8 anonim válasza:

Nem vagy az!

Én is szeretem nézni a tüzet meg kisérletezni.

Szerintem ez genetikailag belénk van kódolva mivel az ember élete a tűztől függ.

2016. dec. 29. 19:37
 8/8 anonim válasza:
Szerintem se vagy az. De én igen mert anmyira szeretek a tüzzel játszani hogy néha majdnem sikerült sajátmagam felgyújtani. Nitrót öntöttem egy kólás üvegbe és dobtam bele egy égő gyufát, a legdzrvább az hogy miközben jött ki a láng nagy sebességgel az üveg száján fogtam az üveget. És a kezem majdnem leégett. Ja olyat is csináltam már hogy rengeteg romlott tojást összetörtem leöntöttem egy fél liter benzinnel és begyújtottam. Na de nálam is mindig ott a víz mert kerticsapnál csinálom. Meg inkább télen mert a nagy hóba nem tud kigyulni semmi.
2018. ápr. 25. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!