Szerintetek piromániás vagyok?
Már nagyon kicsi korom óta vonz a tűz látványa. Mindig szerettem ha gyufázhattam titokban vagy elcsentem az öngyújtót. Ahogy idősebb lettem már nem volt elég a gyertya láng és hasonlók. Mára már a gallyakat is szívesen gyújtogatom,elvezettel tölt el. De az biztos,hogy bármilyen lángot,tüzet megbabonázva nézek,mert egyszerűen vonzódok hozzá. Az egyik legcsodálatosabb dolog a világon. Sokszor nyúlok bele,simítok végig a láng tetején. Nagyon kellemes érzés fog el,mikor egy lángcsóvát akár csak egy gyufával tartok a kezemben. Piromániás lennék? És ha igen,akkor ez nagy baj?
16/l
Nem feltétlen baj, csak ne vidd túlzásba. Én is az vagyok, de azért nem nyúlkálok bele, csak simán nézem, néha én is csak úgy meggyújtanék pár gallyat, botot, levelet. Meg a jó öreg öngyújtó+spray kombó. ;) Szóval nincs vele nagyobb baj, csak fogd majd vissza magad, és ne akarj bútorokat, fákat meg bokrokat gyújtani.
16/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!