Mostanában minden idegesít?
Figyelt kérdés
Mostanában rengetegszer vagyok ideges,frusztrált. A legkisebb zajok is zavarnak,néha a zenét is ricsajnak hallom. Nem tudok koncentrálni és gyakran fája fejem is. Néha magam sem értem hogy mitől leszek ideges. Valakivel előfordult már ilyen? Mi segített rajtatok?2017. febr. 11. 19:23
1/5 anonim válasza:
Várt ki a tél végét. Ha nem múlik el, fordulj neurológusjoz vagy pszichiáterhez.
Nem törntént ért valami sokk, trauma mostanában?
3/5 A kérdező kommentje:
Trauma nem ért vagyis semmi olyan "nagy" dolog nem történt ami ahhoz vezetett volna. Kipihentnek nem mondanám magam,a sok idegeskedés és fejfájás miatt nem igazán alszom ki magam és a suli miatti koránkelés is rátesz egy lapáttal.
2017. febr. 11. 19:33
4/5 anonim válasza:
Hát akkor egyértelmű, mi az oka. Nyilván a pihenés lenne a legjobb ellenszere, de én azt tanácsolnám, szedj D3 vitamint. Csodákat tesz a közérzeteddel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!