Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Félek a sötétben, mit tegyek?

Félek a sötétben, mit tegyek?

Figyelt kérdés
A gond az h kis koromban is, meg most is túlsok horror és olyan dolgokat láttam amit nem kellet volna ... A régeben is félrtem a sötétben de elmúlt, de egy videó ( blank room soup) vissza hozta ezt ! (Nem tudom h miért pont ez, de szószerint félek a sötétben és egyedül ) ... Hogyan tudom legyőzni, mit tudok ez ellen tenni ?
2017. febr. 10. 19:33
 1/7 anonim ***** válasza:
Próbálj meg egyre kevesebb fénnyel aludni. Esetleg fáraszd ki magad a nap végére hogy ne legyen időd a sötéten gondolkozni.
2017. febr. 10. 19:38
 2/7 anonim ***** válasza:
Lefekvés előtt hallgass zenét, lehetőleg olyat, ami lenyugtat, vagy elálmosít és hagyd elterelni a figyelmedet a sötétségről.
2017. febr. 10. 19:48
 3/7 A kérdező kommentje:
az a baj h nem csak ha sötétségről van szó... egyedül itthon lenni rendesen retegek, ha sötét van ha nem
2017. febr. 10. 20:23
 4/7 anonim válasza:
Anno én is féltem. Imádkozz! Nekem az segített.
2017. febr. 10. 22:20
 5/7 anonim ***** válasza:
Előbb-utóbb csak elmúlik, ha nem történik semmi, nem?
2017. febr. 11. 13:34
 6/7 anonim ***** válasza:

Először is, ne nézz ilyeneket, és én is azt mondom, hogy imádkozz. Van a Bibliában egy rész, ami azt mondja:

1. Aki a Felségesnek rejtekében lakozik, a Mindenhatónak árnyékában nyugoszik az.

2. Azt mondom az Úrnak: Én oltalmam, váram, Istenem ő benne bízom!

3. Mert ő szabadít meg téged a madarásznak tőréből, a veszedelmes dögvésztől.

4. Tollaival fedez be téged, és szárnyai alatt lészen oltalmad; paizs és pánczél az ő hűsége.

5. Nem félhetsz az éjszakai ijesztéstől, a repülő nyíltól nappal;

6. A dögvésztől, a mely a homályban jár; a döghaláltól, a mely délben pusztít.

7. Elesnek mellőled ezeren, és jobb kezed felől tízezeren; és hozzád nem is közelít.

8. Bizony szemeiddel nézed és meglátod a gonoszoknak megbüntetését!

9. Mert azt mondtad te: Az Úr az én oltalmam; a Felségest választottad a te hajlékoddá:

10. Nem illet téged a veszedelem, és csapás nem közelget a sátorodhoz;

11. Mert az ő angyalainak parancsolt felőled, hogy őrizzenek téged minden útadban.

12. Kézen hordoznak téged, hogy meg ne üssed lábadat a kőbe.

13. Oroszlánon és áspiskígyón jársz, megtaposod az oroszlánkölyköt és a sárkányt.

14. Mivelhogy ragaszkodik hozzám, megszabadítom őt, felmagasztalom őt, mert ismeri az én nevemet!

15. Segítségül hív engem, ezért meghallgatom őt; vele vagyok háborúságában: megmentem és megdicsőítem őt.

16. Hosszú élettel elégítem meg őt, és megmutatom néki az én szabadításomat.

2017. febr. 11. 18:59
 7/7 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok valami fanatikus vallásgyakorló, de a szimpla istenhit nekem is segített. Ha hiszem, hogy Ő mindig velünk van és figyel ránk, sokkal nyugodtabb vagyok.

Egyébként ki fogod nőni. Kerüld az ilyen horror-baromságokat, nézz valami korfüggetlen rajzfilmet (mondjuk Simpsons-t), és feküdj le mobiltelefonnal, bár erre nagyon rá lehet szokni.

2017. febr. 13. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!