Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért félek a sötétben?...

Miért félek a sötétben? [Többi lent]

Figyelt kérdés
12 éves korom óta ez van..Nem a hangoktól félek, inkább úgy érzem, hogy figyel valami, ha pedig el indulok akkor azt, hogy követ..Nem értem miért van ez..Ha pld. valami zaj van, simán oda megyek megnézni, csak közben is úgy érzem, hogy figyelnek és követnek? Miért lehet ez? 19/F

2015. okt. 24. 12:58
 1/5 909 ***** válasza:
Uldozesi maniad van. Ha nagyon durva a helyzet menj pcszilologushoz, de ha nem akkor probald legyozni ezt az erzest!
2015. okt. 24. 13:10
 2/5 909 ***** válasza:
Uldozesi maniad van. Ha nagyon durva a helyzet menj pcszilologushoz, de ha nem akkor probald legyozni ezt az erzest! 18/F
2015. okt. 24. 13:11
 3/5 anonim ***** válasza:
Üldözési mánia... kezeltesd.
2015. okt. 24. 13:16
 4/5 anonim válasza:
Nem néztél horrorfilmet vagy valamilyen rémisztő filmet kiskorodba ami ennyire megmaradt benned? Mert én is néztem egy horrorfilmet 12 éves koromban fél évig ugyanígy voltam vele mind Te de aztán egyik napra a másikra elmúlt. Azt tudom tanácsolni hogy mikor ilyenek jutnak eszedbe hogy követ valaki meg hasonlók akkor gondolj valami jóra ami eltereli a gondolataidat.
2015. okt. 24. 13:25
 5/5 A kérdező kommentje:

A szüleim sosem engedték volna a horrorfilmet..ha persze a Hotel Transylvania nem számít annak. :D

Egyébként próbálok másra gondolni de nem megy.. Asszem' felkeresek egy orvost. Köszi a válaszokat.

2015. okt. 24. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!