Az nem normális, ha valakit ennyire megvisel egy lázzal járó fertőzéses betegség?
Figyelt kérdés
Annyira, hogy szinte halálfélelme van főleg ha túl gyakran felmegy a láza a betegség alatt, vagy nagyon elhúzódik a betegség. Vagy ha nem is pontosan halálfélelem, attól nagyon tart hogy az ügyeleten fog kikötni egyszer csak olyan rosszul lesz. És öngyilkosságon gondolkodik ha rövid időn belül nem lesz képes megszabadulni a fertőzéstől, mondván hogy ettől nem lehet máshogyan megszabadulni, nincs kedve szenvedni meg élni már, meg minek fertőzzön mindent össze maga körül.2017. febr. 8. 08:40
1/3 anonim válasza:
Nem normális. A fertőző betegsége kiállása után forduljon pszichiáterhez!
2/3 anonim válasza:
Illetve, ha komoly öngyilkossági gondolatai vannak, akkor azonnal!
3/3 anonim válasza:
Egyetértek, ez már nagyon komoly gond, pláne ha öngyilkossági gondolatok is megjelennek.
Összehasonlításul: én pár évet terápiáztam, elég kiegyensúlyozottá vált a személyiségem ezáltal. Nemrégiben influenzás lettem. Három másodpercig bosszankodtam, aztán tudomásul vettem, hogy MOST ez van, beteg vagyok, majd túl leszek rajta. Nem küzdöttem a betegség ellen, hanem szépen befeküdtem az ágyba, olvastam, tévéztem, pihentem. (A családtagjaim pedig elkerültem, hogy őket ne fertőzzem meg.) Tudomásul vettem, hogy tart, ameddig tart. Viszont így, hogy nem görcsöltem rá és alaposan kifeküdtem, másfél nap alatt túl voltam az egészen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!