Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi van akkor ha más okozta...

Mi van akkor ha más okozta cselekedet miatt alakult ki a betegségem?

Figyelt kérdés
6 éves koromban anyám a kádba verte a fejem erősen szanaszét vert szíjjal vert folytogatott nem engedett sehova így lelki okok miatt súlyos mentális probléma alakult ki le is vagyok százalékolva
2017. febr. 1. 21:48
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Tartsd bankban a pénzed. Ha anyád elveszi jelentsd fel. Kérj segítséget családvédelmis embertől. 23 évesen az anyádnak semmi joga hozzád és az anyagi dolgaidhoz. Amit tett ahhoz 6 éves korodban sem volt. Te nem egy tulajdon vagy hanem egy szabad ember, fiatal és vannak jogaid amiben senki sem korlátozhat.
2017. febr. 2. 01:02
 12/18 A kérdező kommentje:
Én is így gondolom köszönöm a válaszokat azthiszem elköltözök valahogy csak nem tudom hogysn dés mi öl
2017. febr. 2. 02:13
 13/18 A kérdező kommentje:
Mit tehetnék hogyan költözhetnék el vagy hova rontja a mentális állapotomat az itthoni légkör
2017. febr. 2. 09:41
 14/18 anonim ***** válasza:

Sajnos, havi 50000-ből esélytelen albérletet fizetni + megélni.

Apádhoz vagy nagymamádhoz nem tudsz költözni?

2017. febr. 2. 09:46
 15/18 A kérdező kommentje:
Nem mert mindenki anyámat védi csak apám nemmde apámhoz nem mehetek
2017. febr. 2. 09:48
 16/18 A kérdező kommentje:
Hallottam ilyen szociális lakásokról de az kiknek jár mi a feltétele ?
2017. febr. 2. 09:49
 17/18 A kérdező kommentje:
Bocsánat elírtam önkormányzati
2017. febr. 2. 09:59
 18/18 anonim ***** válasza:
Uh, bass.zus! :( Sajnállak! Nem értem én sem, hogy ezt az iskolában annak idelyyén hogy nem vették észre? A szomszédok vagy bárki, nem tett a gyámhatóság felé feljelentést? Senki semmit nem csinált? Nem hiszem el, hogy ez nem látszott meg rajtad, biztos volt a viselkedésedben valami eltérő, feltünő. Biztos nem voltál mosolygós, talán zárkózottabb is lehettél, miért nem tett senki semmit? Egy ilyen anyától elveszika gyereket, vagy a családon belül helyezik el, ha van rá mód, lehetőség és alkalmas személy rá, hogy felneveljen, vagy intézetbe tesznek, vagy akár adoptált volna valaki. Még azzal is jobban jártál volna, mint így. Kártérítést deb.il anyádtól nem kérhetsz, nem fog fizetni és amit most is csinál az jogellenes. Neked kéne kérmed segítséget családsegítőn keresztül, hátha tunak olyan munkát, ami lezázalékoltan is tudnál csinálni, esetleg olyan olcsó szállás helyet, ahol munke mellett eléldegélhetsz :( Ezért baj, hogy OPNI-t is bezárták és a rendszerváltás óta gyökeresen megváltoztatták az egészségügyi ellátást, főleg a mentálisat. :( Járj utánna a dolgoknak, ne hagyd magad, mert ez így neked igen gáz.
2017. febr. 2. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!