Van itt olyan aki szorongásos beteg?
Van itt olyan aki így éli a mindennapjait? Gyógyszerrel vagy anélkül? Mik voltak a tünetek?
Hónapok óta sírok. Boltba alig merek lemenni. Súlyos alvászavaraim vannak. Nem tudok munkába menni úgy kikészültem. Állandó aggodalmak gyötörnek. Feltörnek a negatív gondolatok. Pánikrohamaim vannak. Egy ideje már csak túlélem a napjaim. Régen szedtem gyógyszert de nem segített. Relaxálok yogázok gyógynövényes teát iszok. De nem segítenek.
Amióta élek ilyen vagyok. Anyukám is. Örököltem.
Emellett apukám rendszeresen vert és bántalmazott gyerekkoromban. Amiatt voltak rohamaim. 17 évesen volt az utolsó.
Lelki bajaim vannak.
Nem tudok mit kezdeni a negatív gondolatokkal. Jönnek maguktól és pusztítanak. Aztán tovább állnak és megint és így tovább.
Ha mennem kell valahova ideges izgatott leszek. Hiába gondolok jó dolgokra. Folyton szorongok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!