Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ki feküdt már pszichiátrián?...

Ki feküdt már pszichiátrián? Mik a tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Milyen ott a helyzet? Körülmények?

2017. jan. 30. 20:49
 1/3 anonim ***** válasza:
nyílt osztályon feküdtem, kb. mint egy rendes kórházi osztály
2017. jan. 31. 09:04
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Én voltam zárton. Unalmas és hangos volt.
2017. jan. 31. 16:28
 3/3 anonim válasza:
100%
Zárt osztályon feküdtem több mint egy éve.Én rettenetesnek éltem meg a helyet és a szituációt is.Nagyon rosszak voltak a körülmények.Az összes fal tele volt firkálva felkavaró írásokkal és rajzokkal (habár az ott töltött idő alatt megéltem egy falfestést is),kórházi ágyakon aludtunk,ha volt is ajtaja a szobának,azt tilos volt becsukni.Én körülbelül az összes szobát megjártam,de volt amikor olyanba tettek,ahol egy üvegen keresztül figyeltek minket.Az emberek nagyon félelmetesek voltak.Volt egy skizofréniás srác aki röhögve járkált a folyosón és meg akart erőszakolni.Mikor egyszer kettesben maradtunk,elővette a ...olyan szinten bepánikoltam hogy egy hang sem jött ki a torkomon,hogy segítségért kiáltsak.Egy másik alkalommal nekem ugrott mikor az ágyamban feküdtem,és elkezdett fogdosni,de elkezdtem dobálni a könyveimmel és megúsztam.Volt egy lány,aki azt képzelte magáról hogy ő egy japán váza,azt hitte az animék tényleg léteznek,cyber dark goth-nak vallotta magát,és be nem állt a pofája 0/24.Nagyjából 12 körül tudott elaludni,mert annyi energia volt benne (addig megállás nélkül beszélt),majd hajnal 5-kor kipattant a szeme és megszakítás nélkül folytatta.Mindig morgolódott a menstruációja miatt,ezért mikor egyik hétvégére hazaengedték,ő kitalálta,hogy felcsináltatja magát a barátjával,hogy ne jöjjön meg neki ebben a hónapban.Ő egyébként a szobatársam volt.Aztán rengeteg ijesztőbbnél ijesztőbb emberrel találkoztam.Volt akit behoztak és egyből ki kellett kötni,beinjekciózni.Volt aki kiharapott egy darabot a nővér kezéből...Olyan történeteim vannak,hogy reggelig mesélhetnék.Életem legmegrázóbb élménye volt.3 hónapot feküdtem bent.
2017. jan. 31. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!