Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Most akkor skizofrén vagyok?...

Most akkor skizofrén vagyok? 22/férfi

Figyelt kérdés

Minden nyár elején kezdődött amikor egyik napról a másikra depis lettem egész nap sírtam utánna meg azt hittem hogy valaki mindig figyel meg hangokat hallottam. 1 hónapig kórhazban voltam ott egész jó volt de utánna kaptam valami szurit amitől szarul lettem. Aztan kijöttem es elvoltam...utánna jöttek a koordinátlan mozgások meg néha előjöttek ilyen értelmetlen képek..

Most már ez nincs de egész nap ilyen gyenge vagyok nem beszélek senkihez egy szót sem...9 gyógyszert szedek de azt érzem hogy egyre rosszab...nincs kedvem már élni

2017. jan. 29. 10:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Előző válaszoló vagyok. Arra vissza tudsz még emlékezni, hogy mikor kezdődtek a tüneteid, és mik válhatták ki? Olyasmit elcsíptem a kommentjeidben, mintha az egyetemen kezdődött volna. Mi történt ott, kiközösítettek, bántottak?
2017. jan. 29. 22:06
 12/14 A kérdező kommentje:
Igen, baszogattak
2017. jan. 30. 06:33
 13/14 anonim ***** válasza:

Szüleiden kívül van, akire számíthatsz, aki támogatna a gyógyulásban?

Sajnálom, hogy nem jött be az egyetem. Általában ott már kevesebb a bántás/cikizés, mint gimiben, de persze nincs kizárva. Gyakori a klikkesedés. Ha valaki picit más, nem az átlaghoz húz, akkor kizárják a köreikből.

Ha valakivel tudnál beszélgetni élőben sokat, az rengeteget segíthetne. Idővel folytatni tudnád a tanulmányaidat egy másik intézményben. Most, február 15-ig lehet jelentkezni, bár azt nem tudom, milyen állapotban vagy jelenleg...

2017. jan. 30. 07:48
 14/14 A kérdező kommentje:
Van, a barátnőm
2017. jan. 30. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!