Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Most akkor skizofrén vagyok?...

Most akkor skizofrén vagyok? 22/férfi

Figyelt kérdés

Minden nyár elején kezdődött amikor egyik napról a másikra depis lettem egész nap sírtam utánna meg azt hittem hogy valaki mindig figyel meg hangokat hallottam. 1 hónapig kórhazban voltam ott egész jó volt de utánna kaptam valami szurit amitől szarul lettem. Aztan kijöttem es elvoltam...utánna jöttek a koordinátlan mozgások meg néha előjöttek ilyen értelmetlen képek..

Most már ez nincs de egész nap ilyen gyenge vagyok nem beszélek senkihez egy szót sem...9 gyógyszert szedek de azt érzem hogy egyre rosszab...nincs kedvem már élni

2017. jan. 29. 10:08
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Nem tudom. Az orvos mit mondott? Amugy szerintem ha csak annyival kezdodott hogy kis depi meg ilyesmi felesleges sot lehet hogy az tett rosszabba a sok gyogyszer. En panikbeteg voltam irtak gyogyszert de mondom annyira nem veszes inkabb medicioval meg akaraterovel lekuzdottem kb. Mivel ezekszerint semmi lelki eredete nem volt a dolognak ki kellett hogy vizsgaljak mi bajod.
2017. jan. 29. 10:16
 2/14 anonim válasza:
Te jó Isten, téged rendesen haza vágtak a gyógyszerek! 22 évesen 9 féle gyógyszert szedsz... Figyelj, csak magadtól fogsz tudni rendbe jönni. Még nem késő! Ha csak nyár óta szeded ezt a rengeteg mérget. Az orvosok mit mondanak miért kell ennyi gyógyszert szedned? Tanulsz, dolgozol? Mik a céljaid? Mit sportoltál? Mi a hobbyd? Mi okoz örömet? Írjál valamit magadról.
2017. jan. 29. 10:29
 3/14 A kérdező kommentje:

Egyetemen tanultam...ott baszogattak és szerintem az miatt vagyok beteg az orvodok minden félét mondanak

Hát igazából nincs semmi ami örömöt okoz

Csak otthon fekszem és várom míg meggyógyulok

2017. jan. 29. 10:43
 4/14 A kérdező kommentje:
Próbáltam már hogy abba hagyom de nem jobb
2017. jan. 29. 10:45
 5/14 anonim válasza:
Akkor másként fogalmazok! Mielőtt rosszul lettél, előtte mi okozott örömöt? Mik voltak előtte a terveid? A családoddal milyen a kapcsolatod?
2017. jan. 29. 11:29
 6/14 A kérdező kommentje:

Hogy az egyetem sikerüljön

Családdal nem rossz a kapcsolat

2017. jan. 29. 12:12
 7/14 anonim válasza:
Segíthetünk valamit? Szeretnél beszélgetni, megosztani a gondolataidat?
2017. jan. 29. 13:19
 8/14 anonim ***** válasza:
Zárójelentésedben le van írva, hogy mi a diagnózisod. A másik meg szerintem túl vagy gyógyszerezve, a fel is sok, persze, hogy rosszul érzed magad.
2017. jan. 29. 17:50
 9/14 anonim ***** válasza:

Én is úgy gondolom, hogy a sok gyógyszer okozhat gondot. Szívtelenség az orvosok részéről, hogy telegyógyszereznek egy ilyen fiatal szervezetet. Sajnos vannak orvosok, aki ezzel elintézik a dolgot. Az illető meg csak szenvedjen. Kialakul a függés, és utána olyan lesz az egész, mint a kábítószer, nem lehet lejönni róla.

Én úgy érzékelem, hogy lelki támaszra lenne szükséged. Ha kicsit írsz Magadról többet, akkor mi is próbálunk tippeket adni. Az jó dolog, hogy szüleiddel jó a kapcsolatod. Biztosan partnerek lennének abban, hogy segítenének egy pszichiátert keresni. Nyilván a gondokat ő sem tudja megoldani, de segít feltárni, valódi megoldásokat ad gyógyszer helyett, amelyek csak elfedik a problémákat.

2017. jan. 29. 19:02
 10/14 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget..nem tudom, mit írhatnék magamról?
2017. jan. 29. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!