Most akkor skizofrén vagyok? 22/férfi
Minden nyár elején kezdődött amikor egyik napról a másikra depis lettem egész nap sírtam utánna meg azt hittem hogy valaki mindig figyel meg hangokat hallottam. 1 hónapig kórhazban voltam ott egész jó volt de utánna kaptam valami szurit amitől szarul lettem. Aztan kijöttem es elvoltam...utánna jöttek a koordinátlan mozgások meg néha előjöttek ilyen értelmetlen képek..
Most már ez nincs de egész nap ilyen gyenge vagyok nem beszélek senkihez egy szót sem...9 gyógyszert szedek de azt érzem hogy egyre rosszab...nincs kedvem már élni
Egyetemen tanultam...ott baszogattak és szerintem az miatt vagyok beteg az orvodok minden félét mondanak
Hát igazából nincs semmi ami örömöt okoz
Csak otthon fekszem és várom míg meggyógyulok
Hogy az egyetem sikerüljön
Családdal nem rossz a kapcsolat
Én is úgy gondolom, hogy a sok gyógyszer okozhat gondot. Szívtelenség az orvosok részéről, hogy telegyógyszereznek egy ilyen fiatal szervezetet. Sajnos vannak orvosok, aki ezzel elintézik a dolgot. Az illető meg csak szenvedjen. Kialakul a függés, és utána olyan lesz az egész, mint a kábítószer, nem lehet lejönni róla.
Én úgy érzékelem, hogy lelki támaszra lenne szükséged. Ha kicsit írsz Magadról többet, akkor mi is próbálunk tippeket adni. Az jó dolog, hogy szüleiddel jó a kapcsolatod. Biztosan partnerek lennének abban, hogy segítenének egy pszichiátert keresni. Nyilván a gondokat ő sem tudja megoldani, de segít feltárni, valódi megoldásokat ad gyógyszer helyett, amelyek csak elfedik a problémákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!