Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ezt hogy kezeljem? Nehéz egy...

Ezt hogy kezeljem? Nehéz egy helyzet.

Figyelt kérdés
Mindenki nekem mondja el az örömeit, majd magam maradok, és senki se veszi észre hogy ez nekem mennyire rossz de én meg nem mondom...és nem is mutatom ki magamba intézem el. De nem is mondom hogy hagyjanak mert ezeekt a beszélgetésekbe mondják el.. :) Én nagyon örülök ha valakim aki fontos nekem jól érzi magát, és például elmegy egy koncertre... :) Csak az a rossz hogy utána azthiszi mindneki hogy "nah jót beszéltem vele megint" majd amikor visszatér akkor kb ezt: "de jó lesz mit újságolni" és közbe senki se veszi észre hogy magányba hagy mindenki...Ahhoz meg túl félénk vagyok hogy megkérdezzem hogy én mehetek-e meg tudom hogy mindenkinek megvan a maga társasága...Amibe én nem vagyok való.. :/
2010. máj. 6. 18:41
 1/3 anonim ***** válasza:

Már hogyne lennél odavaló!

ha a barátaid elmeséli, akkor miért nem kérdezhetnéd meg, hogy egyszer én is elmehtek olyan lenne, vagy stb..

ha a barátaid elmesélik neked a jó dolgokat (és feltételezem a rosszakat is) akkor miért ne lennél odavaló, hisz a barátid, ott is velük vagy, és így megismerhetsz új embereket is, ne félj tőlük, gondolom ők is hasonlóak mint a barátaid, hisz akkor nem lennének el jól

gondolom van közös érdeklődés stb..

ha mindig hezitálsz, így sose fogsz ebből kikerülni..

2010. máj. 6. 18:45
 2/3 A kérdező kommentje:
Igazából nem ez itt a lényeg mert úgyis félénk vagyok, meg ez komplikáltabb...mert most olyan emberről/emberekről van szó akikkel..hát...nem találkoztam még...de mintha ismerném őket 1000 éve :S
2010. máj. 6. 18:59
 3/3 anonim ***** válasza:

Kell valaki,akivel erről bővebben beszélgethetsz,akinek mindent elmondhatsz,és megbízhatsz benne.Akikkel még nem találkoztál,azokban nem szabad vakon megbíznod!

És ha megbízol mégiscsak bennük,akkor mondd el nekik,hogy mi a vágyad,vagy mi a helyzet veled..:D ne te legyél mindenkinek a "lelki szemetesládája":D

2010. máj. 6. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!