Ez kapunyitási pánik?
"Már egy éve nem beszéltem egy lánnyal sem."
És ez kin múlt? A lányokon?
Nem fogok elhelyezkedni ezzel a szakmával,vagy ha el is tudok,akkor is csak valami alulfizetett állásba
Ebben a suliban nincsenek lányok.
Hogy lehetne megszüntetni ezt a depressziót?
Lehet azt kéne.Egyszerűen utálom ezt a sulit.Nincs egy barátom se,az osztálytársaim nagyrészével nem beszéltem még egy szót se.A legtöbb nap nem is csinálunk semmit,a tanár leptopozik,mi meg csak nézünk ki a fejünkből 8 órán keresztül.Halálra unom magam.Mobilnem nincs.Szóval órákon max aludni próbálok.Megyek fel wc-re,valami gyerek hoz egy donozt,a tanár meg lecsesz,hohy miért megyek fel a lépcsőn,útban vagyok.Megyek haza,a bejárati ajtó tágra van nyitva,a portás meg az ajtó elött áll.Gondoltam okkal van nyitva,kimentem az ajtón és a portás rámordít,hogy miért nem teszem be..Hát beszarás ez az iskola.
Anyám mindig mondogatja,hogy a szomszéd lány milyen okos,megy az orvosi egyetemre.Mindig őt fényezi.Ez is elég rosszul esik és csak tovább nőnek bennem a komplexusok
#5-ös válaszoló vagyok. Szerintem nyugodtan lépd meg a jelentkezést! A leírásod alapján ez egy nagyon szörnyű hely lehet, ahová most jársz, bizonyosan én sem bírnám, hogy a tanárok és az osztálytársak is sötétek.
Biztos vagyok benne, hogy szüleid is támogatnak majd a váltásban, ha már egyszer emlegetik a szomszéd gyerekét, hogy egyetemen tanul.
Csak tényleg gyorsan kell lépni, kevés az idő. Lényeg, hogy több intézményt is megjelölj, hogy biztosan felvegyenek, és szeptemberben ne ide kelljen visszamenni, ahová most jársz.
19 évesen nem késő váltani, én is 20 évesen kezdtem az egyetemet. A nyelvtanulás sem rossz ötlet, még tovább lehet majd csiszolni fősulin/egyetemen ingyenes órákon, így biztosan nem lesz gond, mire diplomázni kell. Itt majd lesznek lányok is, mindenképp egy színesebb társaság lesz, mint a jelenlegi suli.
Bátran lépd meg szerintem, sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!