Idegi alapon lehet ez a sok wc-re járás?
Szeptember közepe fele elkezdtem sokat nagywc-re járni.Akkor az iskolában éreztem,hogy kell állandóan,de kibírtam hazáig.Vagy legfeljebb (ugye bejárós vagyok) amíg nem jött a busz,elmentem a plázába,mert már nem bírtam volna.De azóta rosszabb lett ez.És egyre rosszabb lesz.Most már hetente többször rámjön a suliban is a nagydolog és muszály elmennem wc-re ott.Sokszor már reggel a buszon rámjön és mikor megérkezik a busz,megyek a megállói fizetős wc-re.Már kb 1500 ft-t otthagytam.De olyan is előfordul,hogy reggel a buszmegállóban elmegyek,de még így is rámjön a suliban.Ha átlagot kéne mondanom,akkor napi 3 megvan.
De érdekes,hogy most hétvégén egyáltalán nem éreztem,hogy kell és napi 1 elég volt.De pl.suliban is volt olyan,hogy egész nap küzködtem,hogy visszatartsam és mire hazaértem,már nem is tudtam,nem kellett.
Lehet az egész idegi alapon van?A suli miatt lehet?
Idegi alapon is lehet, bar akkor csak odafele es bent lenne problemad, hazafele nem. Az is lehetseges, hogy hetkozben eszel valamit, amit hetvegen sosem, es irritalja a gyomrodat.
A helyedben en meglatogatnam a dokit, mert emesztoszervi betegseg tunete is lehet. Szekletvizsgalat, vervetel, eredmenytol fuggoen esetleg gasztroenterologus.
Szerintem (SZERINTEM) ez szorongás. Otthon nincs probléma, közösségben (tömegközlekedés, suli, bevásárlás és miegyéb) viszont igen.
Az, hogy egyre romlik a helyzet, szintén erre utal(HAT). Kerülni a szituációt nem szoktad? (Tehát például mehetnél valahová, de nem teszed emiatt; szándékosan úgy tervezed a teendőidet/útvonaladat, hogy legyen WC a közelben).
Nem történt valami komoly dolog az életedben (haláleset, válás, költözés, baleset, új suli, valamilyen bűncselekmény, szóval olyasmi, ami megviselhetett - akár olyan is, amin látszólag simán túllendültél)?
# Hát pl.pénteken úgy volt,hogy reggel itthon elmentem.Utána a buszon odafele rámjött és mentem a wc-be.Aztán az iskolába 5.órán megint rámjött.De gondoltam,akkor már csak kibírom hazáig.A buszon már nem is kellett.Igaz,otthon azért elmentem,de nem volt olyan vészes
2# új suli.Befejeztem a gimit és most egy másik suliban vagyok valami 2 éves szakképzésen.Nem mondom,hogy utálok ide járni,de megbántam hogy ide jöttem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!