Idegi alapon hasmenés hosszútávon?
Brian Tracy könyveit olvastam, szerinte ha valamit nagyon akarunk rengeteget kell gondolni rá, én is így tettem, semmit nem változtattam az életemen.. De egy 5-6 nap múlva hasmenésem lett és már jó ideje van (nem olyan kellemetlen, hogy állandóan a wc-t járnám) egyébként mindig arra gondolok (naponta kb 3 órát, hogy ''sovány vagyok'' ''sovány vagyok'' ''sovány vagyok'' reggel 1 órát, este lefekvés előtt és délben.. Azóta már fogytam is, persze tudom, hogy a hasmenés miatt van, lehetséges, hogy a szervezetem így reagál erre a mentális ráhatásra?
le kellene állnom vele?
Hasmenésnek azt nevezik, ha napi 5-6-nál többször ürítesz. Ha ez nem így van, "csak" laza a széklet, vagy akár hirtelen kell elmenni, de ennél kevesebbszer, az más tészta.
Utóbbi volt nekem idegi alapon, legalábbis valószínűsítem, mert stresszre jött, és azzal együtt el is múlt.
A szervezeted sok mindenre sokféleképpen reagálhat, igen, gondolatokra is. Szerintem ez a kényszeres ismételgetés nem hasznos. Inkább el kellene sajátítanod egy alapvető meditációs technikát, és abban naponta egyszer elképzelned magadat soványan, pontosabban olyan súlyban, amilyet szeretnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!