Létezik olyan, hogy félelem allergia?
Figyelt kérdés
Ha félek, kétségbe esek vagy tehetetlennek érzem magam, nagyon piros, foltos, viszkető kiütések jönnek ki rajtam egy pillanat alatt. Általában a kezem, karom, vállam, hátam, és van hogy az arcom is kiütéses lesz, sokszor fel is hólyagosodik. Kb másfél éve szenvedek ezzel. 2 hónapja vizsgaidőszakban hasmenésem is volt a félelemtől. Ez létező betegség? Hallottatok már félelem allergiáról?2016. aug. 2. 23:15
1/1 anonim válasza:
Én még semmi ilyesmiről nem hallottam, de mikor nekem volt egy nagyon stresszes időszakom, én sem bírtam enni, mindentől hasmenésem volt. Szerintem a félelem váltja ki ezeket benned, az egészségeden is meglátszik, hogy mentálisan hogy vagy, félsz-e. Én mindig akkor leszek beteg, amikor lelki problémáim vannak, gondolom ez is hasonló eredetű. Biztos nagyon rástresszelsz a félelemre, emiatt lehetnek a gondok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!