Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez csak pszichés hányinger,...

Ez csak pszichés hányinger, hasmenés?

Figyelt kérdés
Két hete elkaptam egy fejfájós,hányós,hasmenéses vírust. Azóta nem merek normálisan enni. Amint eszek valami szilárdabbat,rögtön rám jön a hányinger, és félek, hogy menni fog a hasam. Nagyon idegesítő, a családomat is kezdi idegesíteni a "hisztim", én se merek teljes életet élni...

2016. ápr. 8. 14:53
 1/4 anonim ***** válasza:

Hat en a te helyedben dietaznek.Keruld az edes,zsiros eteleket.En rizst ennek natur csirkemellet,fott krumplit haztartasi kekszet...Amik dietas etelek.Ezektol nem lehetne bajod.Es ne gondolj ra mert csak bebeszeled magadnak.De viszont ha nem mulik azert menj el tovabbi vizsgalatokra.Vervetelre legalabb.

Gyogyszerben a normafloret tudnam ajanlani.Az tenyleg jo hanyas,hasmenes belflorak helyre allitasara.Hanyasra pedig nagyon jo a dedalon.Nekem volt hogy az utolso pillanatokban mentett meg hogy ne jojjon fel.Jobbulast

2016. ápr. 8. 15:04
 2/4 A kérdező kommentje:
Szedek b6 vitamint meg lactiv pluszt ezert is gondolnam h psziches... jarok pszichologushoz,hatha megfejtjuk az okot... a hasmenesem se veszes,igazabol naponta egyszer megyek,csak az allaga nem annyira kemeny...
2016. ápr. 8. 15:44
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem egy ilyen betegség miatt alakúlt ki a hányás fobiám, szóval csak óvatosan :/
2016. ápr. 10. 23:32
 4/4 anonim ***** válasza:
Hasonló problémákkal küzdök, tudnál nekem írni hogy hogyan küzdötted le végül? :)
2017. júl. 18. 08:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!