Mit tegyek, ha már egy pillanattal sem bírom tovább?
Kösd össze a szorongásod valamivel, amiből megnyugvást nyersz. Ha vallásos vagy, imádkozz, kérd Istent, hogy adjon erőt, stb... ha más vallású vagy, vagy inkább spirituális beállítottságú, akkor kezdj el vezetni egy naplót,amiben figyeled az érzéseid, így ki tudod majd számítani, mikor fog el a szorongás.
Buddhista vallású vagyok,hasonló helyzetben,mint Te. Ami nekem nagyon sokat segít,a meditáció. Vagy, hogy amikor "rosszul vagyok", tudatosan elkezdem a jelent figyelni. Példa: oké,ver a szívem, felmegy a vérnyomásom ,elakad a lélegzetem, FÉLEK, de: mély levegőt veszek és elkezdem figyelni mi van körülöttem. A légzésemre figyelek,a színekre, a hangokra, elismétlem magamban, hogy a jelenben,ahol vagyok, ott épp minden rendben van. Addig-addig csinálom, míg meg nem nyugszom.
Kitartás! Mielőbbi gyógyulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!