Ez lehet valami betegségnek a jele, vagy normális?
Figyelt kérdés
Sziasztok!Pár hete nagyon elkezdtem stresszelni, plusz még a depresszió is társult hozzá.A táplálékra egyszerűen nem bírok ránézni,egy három nap alatt fogytam 3kgt,mostmár elkezdtem összekapni magam,hogy ez ne súlyosodjon,de még ugyanúgy undorodom,és ha eszem pár óra múlva vagy megy a hasam elég súlyosan,vagy nagyon hányingerem lesz és feljön egy kicsi,plusz ami eddig tetszett a külsőmön az mostmár szörnyűvé vált számomra.Ez lehet valamilyen betegségnek a jele?Előre is köszönöm a válaszokat!2017. jan. 16. 18:04
1/3 anonim válasza:
Lehetsz beteg, és attól stresszes. Menj el a háziorvosodhoz kivizsgálásra!
2/3 anonim válasza:
A stressz okozhat szorongast, es egyeb szomatikus tuneteket is, imt pl hanyas, hasmenes, szekrekedes, stb. De ott nem jellemzo az etelundor...az inkabb valami betegseg, fertozes lehet.
Szerintem menj el orvohoz, ha nem javul az allapotod, vagy ha nem szunik a hasmenes. Max ker tenyesztest, meg ir fel belfertotlenitot (antibiotikum, pl normix, kion, ezeket szoktak).
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2017. jan. 20. 21:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!