Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit csináljak? Bővebben lent.

Mit csináljak? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Egyik haverom meglehetősen érdekes elméletet talált ki, miszerint: Lehet, hogy az egész világot csak képzeli, és képzeli a haverjait, mindent. Ha lát valamit, akkor az a kép később bevillan neki, és akköré a kép mögé rendezi be az agya az egész szituácót. Pár napja állítólag hallotta, hogy hozzá beszélnek. Olyanokat is mondott, hogy lehet most is csak képzelődök, és éppen eszméletlenül fekszek egy mentőbe. Az agya irányítja, és mindent az agya talál ki. (De az agya már kezd rájönni, hogy ő rájött, hogy az agya irányítja). Remélem világos.
2010. máj. 5. 15:31
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
igen, és az is lehet hogy mindannyiunkat csak álmodik valaki. és bármilyen meglepő mindenkit az agya irányít. azt nem értem, miért akarsz te ezzel bármit is csinálni? lehet ez a haver csak rákattant most erre a témára és elkezdett róla filozofálni, de ettől még nem feltétlen őrült.
2010. máj. 5. 15:41
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

(De az agya már kezd rájönni, hogy ő rájött, hogy az agya irányítja)-ehhez csak még annyit, hogy az is az agyadban zajlik le, ha rájössz valamire.

első voltam.

2010. máj. 5. 15:42
 3/4 anonim ***** válasza:
Én is ezt gondoltam/gondolom.Elég furcsa az az elméletem is,miszerint ha becsukom a szemem,akkor egy teljesen más dolog történik körülöttem,mint aminek kellene,és kicsúfolnak,megakarnak ölni,megakarnak verni..stb.Pedig aligha kell tőle félnem(nem akarnak megölni).Ez ellen nem tudsz semmit sem csinálnod,mert akármit csinálsz,a haverod ezt az elméletet nem fogja elfelejteni..
2010. máj. 6. 20:31
 4/4 anonim válasza:

Rengeteg elmélet van, vagy hiszel bennük, vagy nem...

Én pl. nem hiszek az ilyenekben!

2010. máj. 22. 11:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!