Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szedett már valaki Velaxint?

Szedett már valaki Velaxint?

Figyelt kérdés
Én ma reggel vettem be az elsőt,50mg-ot,de rá másfél órával olyan rosszul lettem,nagyon erøs mellkasi szorításom van ,szédülök stb.Létezik,h.már azelső szemnek ilyen mellékhatása van?doki azt mondta,h.ez pár napig elfog tartani,addig bírjam ki.
2017. jan. 12. 11:25
 1/4 dika5 válasza:
Én hosszú évek óta szedem, de nagyobb adaggal kezdtem, most szedek 50 mg, de már nem igazán használ, mellékhatása nem volt nekem, de hozzá kell szokni legalább két hét.
2017. jan. 12. 12:45
 2/4 anonim ***** válasza:
Én szedtem sajnos évekig, napi 2X2 50 mg-ot. Kemény volt a leszokás.
2017. jan. 17. 17:08
 3/4 anonim ***** válasza:
igen ez normális....most ugyan ez van nekem, csak nekem emelve lett most. Szintén szorongásos tüneteket felerősítette, mellkasi szorítás, nakszorítás, félelemérzet, halálélelem stb., de nekem pl 5-6 nap ez elmlik és utána teljesen jó.
2018. okt. 16. 20:07
 4/4 anonim ***** válasza:
Én ásítozok tőle alaposan.
2018. dec. 19. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!