Szedett már valaki Velaxint?
Figyelt kérdés
Én ma reggel vettem be az elsőt,50mg-ot,de rá másfél órával olyan rosszul lettem,nagyon erøs mellkasi szorításom van ,szédülök stb.Létezik,h.már azelső szemnek ilyen mellékhatása van?doki azt mondta,h.ez pár napig elfog tartani,addig bírjam ki.2017. jan. 12. 11:25
1/4 dika5 válasza:
Én hosszú évek óta szedem, de nagyobb adaggal kezdtem, most szedek 50 mg, de már nem igazán használ, mellékhatása nem volt nekem, de hozzá kell szokni legalább két hét.
2/4 anonim válasza:
Én szedtem sajnos évekig, napi 2X2 50 mg-ot. Kemény volt a leszokás.
3/4 anonim válasza:
igen ez normális....most ugyan ez van nekem, csak nekem emelve lett most. Szintén szorongásos tüneteket felerősítette, mellkasi szorítás, nakszorítás, félelemérzet, halálélelem stb., de nekem pl 5-6 nap ez elmlik és utána teljesen jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!