Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Sajnos nagyon ideges voltam...

Jeverezi kérdése:

Sajnos nagyon ideges voltam és magamon vezettem le a feszültséget. Ez milyen? (kép lent)

Figyelt kérdés

Tehát önsértést csináltam mert megbuktam egy vizsgán és már nagyon bánom mert fáj a bokám és csípi a seb a lábamat. Ez el fog fertőződni vagy egyáltalán milyen súlyos?

[link]

előbb sokkal jobban vérzet! :(

2017. jan. 10. 17:59
 1/3 anonim ***** válasza:

Ez még semmi. De ne csinálj nagyobb sebeket, mert később megfogod bánni.

Valószínűleg nem lesz semmi bajod.

2017. jan. 10. 18:11
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem lesz semmi baja, esetleg kend le neogranormonnal. Én is azzal kenegetem már évek óta a vágásaim.

De egyet mondok neked! SOHA többet ne csináld ezt magaddal... Menj el ilyenkor valahova, vagy csinálj más feszültség levezető dolgot. Én már rendesem elk.rtam magamat (mondjuk én eleve nyominak születtem)... Éveken át vagdosom magam és mikor már nem szeretném csinálni, akkor jön a kényszer hogy újra és újra, egyre durvábban és mélyebben megtegyem. A kezeim, a lábaim tele vannak, ezekkel... Ne csináld ezt kérlek, mert erre rá lehet szokni (nem fogod tudni abba hagyni) és végzetes is lehet akár... tudom miről beszélek.

Vigyázz magadra <3

Köszöntem!

18/L

2017. jan. 10. 18:22
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem lesz semmi bajod, csak egy idő után már csak ezzel fogod tudni levezetni a stresszt, ezért nem érdemes elkezdeni. Látható helyen meg végképp ne csináld, a heg mindig megmarad sajnos :(
2017. jan. 10. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!