Iskolai orvosi vizsgálaton milyen következményei lehetnek annak ha hegek vannak rajtam régebbi vagdosás miatt?
Figyelt kérdés
Valaki azt mondta felhívhatják a szülőt, valaki azt hogy a gyámügyet is belevonják.2017. jan. 10. 14:20
11/11 anonim válasza:
7es vagyok.
Akkor se kellenék senkinek se, ha nem vagdosnám magam...
Pont ezért teszem. Mert utálok élni, mert magányos vagyok évek óta. Minden ember csak kihasználta a volt jószívűségem, aztán szépem belém rúgtak, meg jó párszor megvertek, pedig SOHA senkinek nem ártottam. Én már lemondtam azt emberi kapcsolatokról, és lassan mindenről...
Úgy se fogok már sokáig élni, semmi értelme sincs már visszafordulnom a lejtőn, mert nem lehet.
Minden faj között vannak olyan egyedek, akik életrevalóak, egészségesek, és fajtársaik nem vetik ki maguk közül és vannak azok az egyedek akik nem, akik eltérnek a többitől. Na én ez vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!