Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Most lettem 18 és türelmetlens...

Most lettem 18 és türelmetlenségem miatt a felnőtt pszichiátriára vettek fel. Valahogy nem tudok mégis a gyerekosztályra visszamenni?

Figyelt kérdés

Most vagyok negyedikes gimis és mingyárt megőrülök itt... Nincs valami kiskapu amin keresztül át tudnak venni a gyerekgyógyra? Ha valaki valamit tud az ügyről kérem ne tartsa magában. Előre is köszönóm a válaszözönt 😊

18/L

2017. jan. 10. 11:32
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

turelmetlenseg miatt senkit sem vesznek fel pszichiatriara.

Ha elmultal 18 akkor jo helyen vagy ott.

2017. jan. 10. 12:13
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Felnőtt ember vagy, de értem hogy miért mondod.. Nyilván szokatlan, és nagyon nem jó a felnőttek közt fiatalka lányként. Lehet hogy még gyereknek érzed magad, de mivel jogilag felnőtt vagy, így elég nehéz dió. :/
2017. jan. 10. 12:21
 3/5 A kérdező kommentje:
LOL termeszetesen nem ugy ertettem a turelmetlenseget h az a fo problemam csak a gyerekorvos nem volt elerheto abban a momentumban, engem meg az idegroham kerulgetett, es erre ertettem a turelmetlenseget :D
2017. jan. 10. 14:07
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát idegállapotba´vótam Maónika.
2017. jan. 10. 14:51
 5/5 anonim ***** válasza:
Én 18 évesen ifjuságin voltam de csak mert előtte 17 évesen is voltam bennt 4 hetet . 21/L
2017. júl. 28. 02:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!